Noi modalități de a te programa rapid la un salon de beauty! Află despre Stailer

Suntem în era digitalizării, în care orice lucru pe care dorim să îl facem, internetul este cel care ne eficientizează considerabil timpul.

Ne plătim facturile online, ne programăm la anumite instituții publice sau facem shopping la orice oră ne dorim, toate astea prin intermediul internetului și a motoarelor de căutare. Nicicând nu a fost mai ușor și simplu ca acum.

Ce ne mai oferă digitalizarea

Precum am mentionat in acest articol, inclusiv la un salon de beauty ne putem programa online, fără a mai da nici un telefon. Cu ajutorul platformei Stailer acum, totul este mult mai simplu.

Stailer ne oferă o serie de beneficii la care putem apela oricând, la orice oră din zi sau din noapte. Faptul că ne putem programa la un salon de beauty, rapid, simplu, în mai puțin de 2 minute, nu mai suntem nevoiți să stăm ore întregi în telefon să căutăm de la un salon la altul locuri disponibile.

Acest lucru a încântat foarte mult publicul larg și a început să recomande tot mai mult această platformă. Prima lansare a avut loc în Cluj Napoca, anul trecut în noiembrie, apoi s-a extins rapid în alte orașe mari din țară, mai exact în Oradea, Timișoara, Iași și București și, în curând, și în celelalte orașe din țară.

Dacă până acum căutam pe motoarele de căutare saloane care să cuprindă mai multe servicii, unde ne puteam face și o manichiură sau un tratament facial în aceeași zi și era destul de dificil să găsim aceste facilități, Stailer are în portofoliul său, toate serviciile din domeniul industriei de frumusețe, la care ne putem programa oricând.

Cum te programezi cu platforma Stailer

Tot ce ai nevoie este de 2 minute libere, acces la internet, un laptop sau un telefon. Accesează platforma stailer.ro, selectează genul, serviciul, data și ora, alege salonul și stilistul care ți se potrivește, apoi confirmă ora.

Apoi completează datele de contact, în câteva secunde vei primi un mesaj cu un cod pentru a confirma numărul de telefon, iar programarea a fost finalizată cu succes.

Mai mult decât atât, poți seta un reminder printr-un sms sau să adaugi programarea în calendarul personal, imediat vei primi un mesaj de confirmare cu un link la care poți vizualiza detaliile programării, dar și indicații prin google maps pentru a găsi cât mai ușor mai salonul.

Toate aceste lucruri pot fi accesate gratuit, pentru că platforma online Stailer nu condiționează cu absolut nimic asupra vreunui cost. Este 100% gratuită.

Faptul că se apropie sezonul de vară, iar evenimentele și petrecerile sunt în toi, fiecare femeie sau bărbat are nevoie de o schimbare a look-uluI, un pensat, make-up, tuns, vopsit, etc.

Stailer este una dintre cele mai accesibile variante în această perioadă, oferind servicii complete pe această nișă tuturor doritorilor.

Pentru cei mai neîncrezători, pot accesa platforma și văzând recenziile persoanelor care au avut parte deja de serviciile Stailer.

Date de contact: support@stailer.ro

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *