Nu am pretentii insa am nevoie de mici detalii

Suntem dezamagiti cand avem prea multe asteptari. Tocmai de aceea nu am astepari si prefer sa fiu surprins placut. Nu fac fite, nu tin cont ca intr-un local nu este o bautura de clasa superioara, ma multumesc si cu altceva dar cel putin sa ma simt bine. Nu am nimic cu barurule de manele atat timp cat am o campanie buna. Deci, cu ceva trebuie sa se compenseze totul. Insa cand nici in mici detalii nu pot sa gasesc ceva care sa imi placa parca nu mai e la fel.

Mergem la nunti vara de vara. Stii, mentalitatea romanului este ca prezenta ta costa si la randul tau trebuie sa beneficiezi de un cuplu in plus cand va veni si vremea ta. Am ajuns mai materialisti ca alte generatii, ce mai conteaza atat timp cat interesul tau se concretizeaza. Cum spuneam, merg la nunti an de an. Ba un var, ba un coleg; nu pot fi toate la fel desi in esenta se cam intampla acelasi lucru. Bine ar fi fost ca toate sa fie la fel caci la un moment dat cand nici gheata pisata nu este disponibila intr-o incapere simti ca trebuie sa inchei cu regret seara.

Nu am pretentii, dar tine la anumite detalii. Nu ma astept ca la fiecare eveniment la care particip sa am parte de ospatari cu manusi albe care se prezinta elegant cu meniul, care in sincron servesc la mese. Nu ma astept ca fiecare cuplu sa aiba parte de o nunta ireprosabila si sa isi permita sa puna accent pe orice pretentie ar avea invitatul. Dar cel putin minimul oferit inseamna sa astepti ca oamenii sa participe la nunta ta cu drag. Dar, cum din nou perceptia romanului inseamna sa arati ca ai bani si sa dai pentru a primi de asemenea nu te mai uiti la ce este pe masa, la cum ti-a fost servita mancarea, bautura, fructele, daca este gheata sau nu. Platesti cat face masa.

Lasand la o parte nuntile si cand mergi la cumparaturi vezi aceeasi poveste. Pai daca comerciantii se asteapta ca cei pe care ii invita la cumparaturi, clientii, sa faca vanzare, fii amabil si tine cont de detalii. Cum sa vinzi peste chipurile proaspat cand gheata pisata nu este patul pe care acestia sa astepte consumatorul? Si tu, consumator slabit de economie, cu bani putini pe care trebuie sa ii aloci alimentatiei te lasi prada poftei. Dar suntem prea saraci sa mancam ieftin si prea pretentiosi sa nu tinem cont de cate detalii. Detalii de gen lipseste gheata fac o mare diferenta.

Nu am cerut un cocktail pretentios la care e musai sa adaugi si gheata pisata caci are si ea un rol acolo si un farmec la gust si prezentare. Nu am cerut un bar de gheata, o fita de top. Am cerut doar atentie la detalii, acele detalii care sa iti aminteasca ca esti la locul potrivit, ca ai ales sa fii parte din imaginea de ansamblu al unui local, a unei petreceri unde iti meriti locul.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.