Nu regreta banii cheltuiti pe ceea ce ai neaparata nevoie

Odata ce vei avea primii tai bani, vei incepe sa-i valorifici mai mult, sa faci economii poate, dar sa-i si cheltui pe anumite lucruri mai folositoare sau pe nimicuri de care simteai ca ai nevoie doar pe moment.

Un lucru este sigur: vei avea nevoie de un loc al tau in care sa stai odata ce te vei muta de la parinti si vei incepe sa fii pe cont propriu. Foarte repede chiar iti vei intocmi un loc al tau in care sa inghesui tot ce ai personal de acasa, dar si lucruri pe care le vei achizitiona si pe care le vei considera proprietate personala, indiferent de bugertul pe care il vei avea pentru asa ceva.

Merita sa iti petreci timpul si sa dai banii pe un apartament care sa iti satisfaca nevoile. Vei avea un dormitor ca lumea, o bucatarie spatioasa in care vei gati tot ce-ti trece prin cap atunci cand vei avea si timp, o baie draguta si poate chiar si o sufragerie primitoare in care sa-ti instalezi musafirii.

A te inscrie la o sala de fitness nu numai ca iti va da sansa sa te eliberezi de presiune, de stres si de frustrarile aduse de munca, de viata, de prieteni, insa la fel de bine si poate si mai important, iti va oferi un corp bine lucrat si tonifiat cu care sa te mandresti mai apoi.

Vechiturile oferite de catre parinti sau de catre alte rude care ti-au folosit pe timpul facultatii au fost de ajutor, insa acum ca ai inceput o noua viata si te-ai mutat in propriul loc, nu este nimic mai satisfacator decat a sti ca ti-ai cumparat si ai o canapea comoda, de piele, moderna, de care te-ai indragostit in magzin la prima vedere.

Ai avut nevoie de patru ani(mai mult sau mai putin) sa tot imprumuti bani de la stat ca sa-ti platesti toate cheltuielile legate de facultate, asa cum si in moemntul de fata vei avea nevoie tot de patru ani buni ca sa le inapoiezi inapoi statului, din salariul tau de inceput.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.