Nu-ti mai fa asta !

uncle-sam-we-want-youInceteaza sa petreci timp cu oamenii nepotriviti – Viata e scurta pentru a petrece timp cu oameni care scot fericirea din tine. Daca cineva te vrea in viata lui, isi vor face loc si pentru tine. Nu ar trebui sa te lupti pentru un loc in viata cuiva. Niciodata sa nu insistati in fata unei persoane care trece cu vederea meritul tau in mod continuu. Si tineti minte nu sunt oamenii care stau alaturi de tine cand tu o duci cel mai bine, ci acei oameni care stau langa tine cand o duci rau, aceia sunt prietenii tai adevarati.

Inceteaza sa fugi de probleme – Infrunta problemele cu capul inainte, nu, nu va fi usor, dar nu exista persoana in lume capabila sa se descurce cu toate problemele pe care le au. Nu ar trebui sa fim capabili sa rezolvam problemele instant. Nu suntem conceputi in asa fel. Defapt, suntem facuti sa ne suparam, sa fim raniti si sa ne blocam. Deoarece asta este scopul vietii, sa infrunti problemele, sa inveti, sa te adaptezi, si sa la rezolvi de-a lungul timpului. Acest lucru ne transforma in persoana in care o sa devenim.

Inceteaza sa te minti – Poti sa minti pe oricine din lumea asta, dar nu poti sa te minti pe tine insuti. Vietile noastre imbunatatesc cand ne asumam anumite sanse si prima si cea mai dificila este sa fim onesti cu noi insine.

Inceteaza sa-ti pui nevoile proprii pe ultimul loc – Cel mai dureros lucru este sa te pierzi pe tine insuti in procesul de a iubi pe cineva prea mult si uitand ca si tu esti o persoana speciala. Da, sunt de acord ca ar trebui sa ii ajutam si pe cei din jur, insa ar trebui sa ne gandim si la noi. Daca a fost vreodata momentul sa-ti urmaresti pasiunea si sa faci ceva care conteaza pentru tine, acel moment este acum.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *