Oamenii care poarta sosete colorate sunt rebeli

sosete

Indiferent ca sunt acoperite de buline, crabi sau steagul Americii, supereroi, linii sau roboti, acest tip de sosete colorate au numeroase beneficii ascunse.

Intr-o lume in care conformitatea domneste peste suprematie, este nevoie de o persoana indrazneata pentru a-si pune in picioare o pereche de sosete colorate in culorile neon, si care sa le poarte cu mandrie in public.

Persoanele care poarta sosete colorate sunt rebele si nonconformiste. Aceastea refuza sa lase standardele sociale sa dicteze ceea ce sa poarte in picioare, in timp ce alti oameni, care nu sunt atat de indrazneti, au un respect incredibil pentru acestia.

Sosetele colorate sau pline de caracter ii face pe oameni sa sparga gheata si sa se conecteze cu alte persoane. Un alt avantaj minunat al acestor sosete este ca iti poti completa o tinuta inedita. In acest fel, iti construiesti propriul brand, ca si persoana creativa, iar acest lucru iti va da mai mult curaj sa ”incalci” anumire reguli.

Acest lucru chiar are sens, din moment ce oamenii de stiinta sustin ca stilul vestimentar pe care il adoptam influenteaza foarte mult modul in care ceilalti ne vad. Hainele invadeaza corpul si minea, si il plaseaza pe purtator intr-o stare psihologica diferita.

Sosetele colorate pot sa ne ajute sa ne simtim mai curajosi si mai neprevazatori, si pot sa ne ”sustina” pentru a atinge o viata plina de succes.

Moda si istoria

De-a lungul istoriei, exista nenumarate exemple in care moda a servit unor scopuri distrugatoare, unele mai dramatice decat altele. De exemplu, in Scotia tartanul are o istorie lunga, fiind un simbol al rebeliunii. In timpul secolului al XVIII-lea, au existat o multime de revolte impotriva coroanei britanice in regiunea Scotiei, cunoscute ca Revolta Iacobita. La acea vreme, oamenii purtau adesea tartanul pentru a simboliza simpatia fata de rebeli. Asadar, tartanul a devenit foarte repede asociat cu rebelii, iar in anul 1746 britanicii au declarat ca este ilegal pentru ca acesta sa mai fie purtat. Prin urmare, scotienii nu mai puteau purta legal kilturi, pana cand acest lucru a fost abrogat in anul 1782.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *