Obiceiuri utile de dimineata

Mediteaza

MediteazaAntreneaza-te

Oamenii de succes de pretutindeni stiu ca daca nu faci exercitii dimineata, exista o sansa mare sa nu le faci deloc. Asa ca, diminetile sunt perfecte pentru tine, daca nu ai timp sa ajungi la sala de fitness. Cel putin atunci, nu vei fi nevoit sa faci fata bataliei interioare prin care vrei sa stai sa te relaxezi acasa sau nevoia de a merge la sala dupa munca. Si sa nu crezi ca este nevoie sa mergi la sala pentru un antreament adevarat, poti obtine un antrenament solid in mai putin de 10 minute fara echipament.

De exemplu, 5-10 minute de flotari, tractiuni sau abdomene, pot fi eficiente pentru sanatate in general si pentru buna stare. Poti sa jonglezi cu ele pentru o varietate daca vrei acest lucru, insa ceea ce este important este ca trebuie sa faci ceva in fiecare dimineata, pentru a-ti pune sangele in miscare si pentru a te mentine in forma.

Exercitiile de intindere, de jogging sau yoga functioneaza si ele de asemenea.

Mediteaza in pace

Sunt diminetile tale un sprint de a iesi pe usa? Atunci acest lucru te-ar putea ajuta mult.

Meditatiile sunt un exercitiu al mintii, specific pentru abilitatea ta de a te concentra. Nu este exclusiv pentru a-ti elibera mintea, este mai mult pentru antrenarea mintii, in asa fel incat sa poti ramane concentrat indiferent de ce se intampla, in ciuda tuturor distragerilor. In timp, vei deveni mai bun si mai bun si ignorarea distragerilor si concentrarea pe ceea ce este important va fi usor.

Cum este acest lucru folositor ? Gandeste-te la acest lucru, abilitatea de a ignora orice stimul, in asa fel incat sa te poti concentra pe ceva important.

Asa ca meditatia are o aplicatie mai mare decat pregatirea mintii pentru relaxare dimineata, poate sa-ti stimuleze concentrarea chiar si pentru cand muncesti.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *