Ochelarii Google

glass_gplus_banner_2.jpeg.1361428277007

Google a creat ochelari de explorare, acestia sunt eleganti si conceputi foarte bine, cu o rama usoara si un display care sta deasupra ochilor si face explorarea si distribuirea lumii din jurul tau mult mai rapida. Ochelarii google au inceput ca un proiect dedicat pozelor de pe luna care creaza tehnologia pentru a face vietile oamenilor mai bune.

Acesti ochelari te pun in controlul tehnologie dandu-ti tot ceea ce-ti place la smartphone-ul tau intr-un dispozitiv hands-free care este pornit cand ai nevoie si oprit cand nu ai. Realizati de designeri si ingineri de software, ochelarii sunt simpli si aratosi, unul din principiul dezvoltarii acestui proiect fiind crearea unui dispozitiv ce te conecteaza mai adanc cu acel lucru la care tii mai mult.

Fie ca iti distribui primii pasi ai fetitei tale fara sa pierzi momentul, fie ca vrei sa vezi la ce ora pleaca avionul tau fara sa folosesti telefonul, fie ca vrei sa traduci o propozitie in alta limba, ochelarii Google sunt acolo cand ai nevoie de ei.

Desi dispozitivul este in la inceput, acesta continua sa evolueze si sa se perfectioneze cu actualizari de software si cu feedback-ul oamenilor din programul Explorer.

Comunitatea de Exploreri cu Ochelari Google, este alcatuita din oameni din toate categoriile vietii participand la viitorul ochelarilor.

Cu acesti ochelari poti explora lumea din jurul tau, acestia punandu-te in control cu tehnologia si te elibereaza in a te uita in sus, decat sa te uiti jos si sa fii distrat de minunata lume din jurul tau. Stai la un suc cu prietenii, in timp ce obtii informatii despre urmatoarea cursa a avioanelor.

Chiar daca ai ochelarii pusi poti sa joci fotbal, baschet, handbal, volei, filmand aceste momente pentru a le distribui prietenilor sau doar pentru a le avea ca amintire.

Acesti ochelari sunt o inovatie a celor de la Google ce continua sa se dezvolte si cine stie cat de curand vom detine si noi o pereche.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *