Oglinda Samsung

samsung

Sud coreenii uimesc din nou lumea. Samsung a laansat o noua tehnologie revolutionara, care poate va deveni viitorul din livingul nostru. Acestia au prezentat o oglinda care poate fi folosita si ca display transparent OLED. Asadar, gigantul Samsung a prezentat aceste dispozitive ca fiind viitorul display-urilor interactive pentru magazine. Planurile companiei nu se opresc aici. Acestia doresc sa evolueze si sa progreseze, iar pentru ca acest lucru sa se intample, acestia vor folosi, in viitor, tehnologiile Intel RealSense.

Samsung isi doreste sa dea nastere unei oglinzi care sa poata fi capabila sa se transforme intr-un asistent personal virtual, care poate fi in stare sa ofere sfaturi cumparatorilor. Acest lucru uimitor poate fi posibil cu ajutorul tehnologiei Intel, care reuseste sa analizeze un continut tridimensional, dar si interactiunile cu utilizatorii. Cu toate ca oglinzile LED exista, cei de la Samsung declara ca acesta tehnologie- OLED- are un consum mult mai mic, si vine cu un pachet de culori mai bune. De asemenea, aceasta oglinda inteligenta poate sa fie extraordinar de subtire. Specialistii sud coreeni de la Samsung se lupta pentru a fi primii pe piata in ceea ce priveste televizoarele si isi doreste sa apara cu inovatii din ce in ce mai uimitoare si mai interesante.

Cine este Samsung?

Samsung Group este o companie din Coreea de Sud, infiintata in anul 1938, avand ca obiect principal de activitate productia de produse electronice si IT. Compania este numarul 1 mondial in productia de memorii, monitoare TFT si telefoane CDMA. Samsung are aproximativ 188.000 de angajaiti in 185 de birouri din 65 de tari, fiind alcatuita din opt divizii principale de afaceri. Veniturile Samsung reprezinta aproximativ 20% din PIB-ul Coreei de Sud, estimat la 1.200 miliarde de woni. Samsung Electronics a devenit unul dintre cele mai populare branduri de produse electronice din lume.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *