Outlook si noi caracteristici

Microsoft a adaugat noi caracteristici catre Outlook, marti, facand modul cum arata clientul sau de email mai mult ca Gmail. Update-urile includ noi cai de a filtra si organiza email-uri, si functia undo, reply-ul in linie si imbunatatiri a chat-ului. Gigantul software a incercat sa atraga mai multi utilizatori catre Outlook in ultimele luni, inainte fiind cunoscut sub numele de Hotmail. Tarziu anul trecut, Microsoft a adaugat o caracteristica care permite utilizatorilor de Gmail sa-si importeze conturile catre Outlook.

Cea mai mare schimbarea a lui Outlook, in aditia regulilor avansate, ce permite utilizatorilor sa-si configureze “triggerele” pentru a-i ajuta sa-si organizeze casuta postala. “Triggerele” pot fi bazate pe cat de vechi este un mesaj, de la cine este si daca este mesajul citit sau nu. De exemplu, poti sa configurezi o regula care muta mesajele care sunt mai vechi de 3 zile, si au fost trimise de unul din contacte, in top-ul casutei postale.

Conducatorul managerului de program a spus ca, cu “Advanced Rules”, ai mai mult control asupra cum sunt sortate email-urile, depuse sau asezate in casuta postala. Poti creea mai multe conditii in mai multe reguli de actiuni, si iti poti configura inbox-ul sa se organizeze automat.

Chat-ul a fost de asemenea imbunatatit, pentru a face mai usor sa trimiti email-uri si sa gasesti prieteni online. Outlook contine acum o sectiune de mesaje in coltul din stanga al inbox-ului, unde utilizatorii isi pot gasi conversatiile recente, si sa vezi care din contacte sunt online. Mai mult, utilizatorii pot de asemenea sa trimita mesaje pe Skype, Facebook sau Messenger, si sa schimbe intre aceste 3 optiuni, din intermediul lui Outlook.

Noul Outlook, face raspunsul la mesaje mult mai usor adaugand “reply in-line”. Anterior, utilizatorii nu puteau raspunde email-urilor fara sa deschida o noua casuta. Microsoft a adaugat un buton undo, care permite utilizatorilor sa refaca cateva actiuni, incluzand stergerea, categorizarea si marcarea ca si junk sau mutarea.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *