Paginademedia.ro data in judecata de Antena 1

Owner-ul Paginademedia.ro, Petrisor Obae a fost dat in judecata de Antena 1.Acesta, dupa emisiunea groteasca de saptamana trecuta de la Antena 1, Acces Direct, prezentata de Simona Gherghe, in care grotescul a atins momentul sublim, invitate fiind si Ioana Tufaru, a publicat o lista cu sponsorii care au cumparat publicitate in emisiune.

Printre brand-uri grele se afla si Avon, care in urma imaginilor din emisiune, in care Ioana Tufaru a fost “invatata” de Bahmuteanu sa foloseasca un betisor de ureche a decis sa renunte la publicitatea care se derula pana acum in pauzele publicitate.

Ca reactie, Antena 1 il da in judecata pe Obae.Comunicat mai jos.

Antena TV Group îl va acționa în instanță pe domnul Petrișor Obae, deținătorul site-ului “Pagina de Media”, având în vedere prejudiciile de imagine și materiale produse companiei noastre prin acțiunile de defăimare ale postului de televiziune Antena 1 și a emisiunii Acces Direct.
Considerăm că acțiunile domnului Obae au un caracter de manipulare a opiniei publice și a clienților care au relații comerciale cu Antena 1. Situația este agravată de atitudinea ostilă și dezechilibrată pe care domnul Obae a manifestat-o în mod constant de-a lungul timpului față de postul nostru, comparativ cu alte televiziuni.
Constatăm că acțiunile de defăimare și manipulare prin mesajele publicate de domnul Obae au depășit cu mult limita decenței și a opiniei jurnalistice echilibrate, fapt pentru care, în cursul zilei de mâine, domnul Obae va fi acționat în judecată pentru prejudiciile produse, valoarea acestora depășind suma de 500.000 EUR.

You May Also Like

About the Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *