Pasarea pe limba ei piere

Dragi prieteni, bunicii mei aveau vorba care probabil o stiti si voi. Pasarea pe limba ei piere…iar cel mai bun exemplu e situatia in care a ajuns grevista lui Dan Voiculescu, invatatorea Cristiana Anghel.

Dupa ce a stat zice ea, peste 60 zile in greva foamei ca semn de protest fata  de regimul Basescu si dupa ce a facut turul televiziunilor imediat dupa externarea din spital, desi multe guri rele sustineau ca nu a fost o greva a foamei toala, aceasta fiind alimentata permanent cu perfuzii si a consumat apa, invatatorea din Caracal a ajuns in parlament pe listele USL.

Eu personal am fost socat cand am auzit ca a acceptat functia, insa am trecut usor peste, cine nu ar accepta un loc de parlamentar? Deschid in seara asta televizorul si ghici ce scria pe dunga galbena? Cristiana Anghel, impreuna cu fiica ei care dupa ce USL-ul a ajuns la putere a fost angajata la Ministerul Educatiei locuiesc in care care apartin statului roman. Ei drept, aceasta plateste o chirie pentr locuinta de 450 lei, in timp ce incaseaza de la parlament 3 000 de lei pentru chirie.

Nu e prima data la Cristiana Anghel cand gura bate c… Aceasta a incasat in jur de 130 de milioane de lei vechi de la Antena 3, pentru aparatiile avute in perioada in care a iesit din greava foamei.

Imagine:CronicaRomana.ro

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *