Pictorul Fericit poti fi chiar tu daca achizitionezi o pictura pe numere

pictura pe numere de la pictorul fericit

Ai auzit de picturile pe numere? Ce ar fi daca ti-as spune ca acum poti crea chiar si tu opere de arta cu rezultate uimitoare, indiferent de cat talent ai (sau nu) la pictura. Pictorul Fericit este acel magazin online care ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona picturi pe numere care sunt usor de realizat si care pot fi pictate de oricine. Acestea au delimitate contururile si in fiecare spatiu liber este cate un numar, care corespunde cu numerele de pe culorile cu care vin la pachet.

Tot ce trebuie sa faci este sa respecti corespondentele acestea si poti obtine la final tabloul cu modelul pe care il alegi. Acestia au adus in Romania acest concept de pictura  pe numere si astfel au dau posibilitatea tuturor oamenilor sa se bucure de un proces in care picteaza, pentru ca la final sa poata obtine un adevarat tablou, demn de asezat pe perete.

Modele variate disponibile

La Pictorul Fericit gasesti o gama generoasa de astfel de tablouri de unde il poti alege pe cel care te reprezinta sau care pur si simplu iti place cel mai mult. Preturile sunt accesibile avand in vedere ca tabloul vine la pachet cu toate cele necesare, inclusiv pensule si vopseluri, iar picturile sunt pregatite pentru a fi direct asezate pe perete dupa ce sunt finalizate.

Poti alege din orice categorie tabloul care spune o poveste si care te impresioneaza. Poti beneficia de transport gratuit daca ai o comanda care depaseste suma de 99 lei. Da click aici pentru a afla mai multe informatii despre acest aspect.

Pentru fiecare persoana in parte, fiecare tablou poate spune o alta poveste. Printre tablourile care te-ar putea reprezenta si care ar putea sa fie potrivite pentru tine se enumera:

-House in Colors: poate este chiar imaginea casei tale de vis, departe de agitatia orasului, intr-un loc in care poti fi mereu conectat cu natura.

-Sailing Away: un piesaj superb, intr-un loc departe de toti si de toate. Poate fi simbol al celor care prefera sa calatoreasca si sa se bucure de fiecare lucru marunt din viata, cum ar fi un apus privit din mijlocul marii care are ca destinatie anywhere.

-Untamed Lioness: conexiunea dintre animale si oameni, iubirea dintre cele doua fiinte atat de diferite, dar care au atat de multe lucruri in comun. Orice felina, oricat de feroce pare poate fi imblanzita de persoana potrivita.

Descopera si celelalte tablouri accesand site-ul si alege sa pictezi ceea ce iti place. Va fi o experienta cu adevarat relaxanta.

Contact:

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *