Plec pe marte.Transportati mobila?

Plec departe, plec pe Marte, satul de lipsa de speranta din Romania. Eu am ramas dezamagit si de faculta si m-am hotrat sa plec pe Marte. In timp ce unii isi chemau parintii de la tara sa le transporte mobila la apartament, adica patul, televizorul si mileul cu rapirea din serai, eu am concluzionat. E plin Bucurestiul de moldoveni…

Am observat in ultimul timp, ca studentul cel mai relaxat nu e ala care stie la examene si ia bursa, ci ala care tot timpul invarte ceva, o combinatie…Ma gandeam eu ca o firma de transport mobila nu ar necesita investie mare si ar scoate destul de rapid profit. Nu neapara mobila, transport marfa in general. Cunosc un tip ce pe vremea cand era student si statea in camin, a inchiriat de la administrator o camera si a facut-o o mini spalatorie cu propria masina de spalat. Eu vreau sa ma apuc de transporturi dar nu am bani. Taximetria mi se pare ca nu prea aduce profit in vremea asta, asa ca aleg sa transport marfa, mobila. Isi cumpara omul o canapea sau 10 pachete de gresie, un recamier poate, voi transporta pentru client mobila. Clientul nostru, stapanul nostru.

Pana una alta, cine ma ajuta si pe mine sa ma mut de la birou? Am o groaza de cutii?Mie lene sa le bag in masina, le duc direct la tara pentru ca mai am alte cutii de chestii ce nu le folosesc la bloc. Inchiriez o masina de transport marfa?

Plec pe marte pentru ca in Romania e din ce in ce mai greu sa iti castigi traiul de zi cu zi. Azi maine romanii fara incalzire centrala voi renunta la gaz si poate isi vor arde mobila, asa ca nu au de ce sa o mai transporte. Am cunoscut in anii 90 cazuri reale, unde romii care pe vremurile comuniste lucrau in combinate, au inceput de saracie sa-si arda mobila.

Eu nu o ard, mobila vreau sa o transport.Va recomand http://www.transport-mobila-ieftin.ro

You May Also Like

About the Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *