Pleci in vacanta? Evita aceste orase

Pentru multi dintre noi care sunt calatori, lumea este un loc magnific plin de minuni la fiecare pas. Cu toate acestea, pentru fiecare loc minunat din jurul lumii, existe cate un loc periculos, care vizeaza turistii accidentali. Acest lucru merge mai departe decat ecrocheriile de taxi sau hotii de buzunare.

In unele orase, bandele inarmate vizeaza o multime de turisti occidentali. Ca rezultat, turistii pot fi atacati si raniti sau jefuiti. Chiar si cu cea mai buna protectie, calatorii trebuie sa fie foarte atenti pentru a se feri de pericole in unele orase. Unele locatii sunt mai periculoase decat altele, in special pentru turistii care doresc sa calatoreasca singuri. Daca iti planifici o vacanta, afla orasele in care pericolul este chiar dupa colt, astfel incat sa-ti reactualizezi planurile de vacanta.

Bogota, Columbia.  Acesta ramane un oras industrial situat in inima tarii. Cunoscut pentru productia de cafea si pentru cele mai frumoase flori, mii de oameni viziteaza Bogota in fiecare an. Organizatiile teroriste, cartierele cu droguri si bandele de strada au o prezenta semnificativa in Columbia, in special in Bogota. Departamentul de Stat declara ca cele mai usoare tinte pentru crima sunt occidentalii. Oficialii avertizeaza ca amenintarile de rapire au un nivel crescut in aceasta zona, chiar daca rata acesteia a scazut semnificativ in ultimii 15 ani.

Mexico Citi, Mexic. In fiecare zi, peste 150.000 de persoane trec in mod ilegal granita dintre Statele Unite si Mexic. Cu toate acestea, Mexico City este un oras cunoscut pentru rata ridicata a actiunilor de violenta, inclusiv jaf, atac si chiar rapiri. Femeile care calatoresc noaptea singure, sunt sfatuite sa evite transportul public pe timp de noapte, datorita numarului mare de bande de cartier caare ratacesc pe strazi.

New Delhi, India. New Delhi nu numai ca isi descopera identitatea, dar isi descopera si pericolele care sunt intr-o continua crestere. Cel mai des intalnit pericol este agresiunea sexuala, in special in cazul femeilor. Femeile care au planuri de calatorie in acest oras sunt sfatuite sa isi creeze un plan de securitate inainte de a pleca in calatorie, fiind sfatuite sa calatoreasca in grupuri, pentru a evita astfel de situatii nefericite.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.