Portofoliu profi de fotografii pentru diferite ocazii

Un portofoliu fotografic este destul de simplu considerat a fi o colectie vizuala a muncii tale. Parerea preconceputa a multora dintre noi referitoare la un portofoliu de fotografii tine de faptul ca acesta trebuie sa surprinda doar cele mai bune lucrari ale tale.

Cu toate ca acest lucru poate fi destul de adevarat in unele cazuri, este mult mai probabil sa  placa in mod asemanator si o serie de lucrari cu o tema mai aparte, un stil mai excentric sau fotografiile facute intr-un mediu specific.

Un portofoliu fotografic creat de catre cei de la  www.jadoris.com   reprezinta o oportunitate pentru ca tu sa-ti poti prezenta munca mai usor, insa trebuie avuta in vedere si necesitatea crearii unui asemenea portofoliu. Ai nevoie de un asemenea lucru pentru un interviu sau cauti sa-ti expui operele de arta intr-o galerie de pe undeva? Sau pur si simplu poate ca doresti sa iti vezi tu intreaga munca stransa laolalta si sa o poti prezenta si altor persoane interesate.

Indiferent de motiv, este vital sa-ti creezi portofoliul foto avand asta in minte. Un interviu pentru un job necesita ca tu sa dezvalui o buna parte din aptitudinile si tehnicile de lucru in fata angajatorilor, in timp ce o colectie de fotografii pentru o galerie de arta va necesita o singura tema unificatoare si va trebui sa fie prezentata cu ideea viitoarelor exponate din galerie, in minte.

Odata ce ai decis care iti sunt intentiile pentru care vrei sa iti creezi un portofoliu, trebuie sa ai in vedere si audienta careia te adresezi. Incearca sa iei in considerare ce fel de reactii vrei sa evoci. Vrei ca vizualizatorii sa fie surprinsi, socati, multumiti de ceea ce vad?

Nu toata lumea va dori sa vada peisajul tau favorit sau o serie de fotografii in care ai surprins cateva peisaje im timpul excursiei tale pe munte. Asadar, fa tot posibilul ca pozele tale din portofoliu sa iasa in evidenta si sa atraga atentia si reactiile pe care le-ai dorit.

In ultima instanta, va trebui sa decizi ce fel de  format va avea portofoliul tau de lucrari. In trecut, totul era printat, insa tehnologia a introdus posibilitatea prezentarii portofoliului tau de poze in format PDF, JPEG sau in mediul online. A fi capabil sa iti trimiti portofoliul potentialilor angajatori prin intermediul mailului este o optiune extrem de convenabila.

De asemenea, este si cazul sa iei in considerare stilul si felul in care este proiectat portofoliul tau de fotografii. Vei avea nevoie de un dosar sau de o husa pentru a mentine in siguranta si protejat portofoliul de lucrari, insa inainte sa mergi sa-ti cumperi asa ceva, ia in considerare marimea pe care vrei sa o aiba husa. Toate aceste lucruri nu se pot face decat cu ajutorul unui serviciu profesionist de fotografie.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *