Riot Games exclude jucatori de elita

Lol

LolRealizatorul jocului League of Legends, Riot Games, nu a terminat din excluderea fiecarui jucator profesional din comportamentul slab al jocului din trecut, un trend ce continua si saptamana aceasta cand a suspendat jucatorii pentru restul anului.

Dupa cum a fost in trecut, Riot a anuntat miscarile sale pe forumuri, oferind un breakdown detaliat asupra lucrurilor ce au fost facute de acestia, regulile specifice care au fost incalcate si penalitatile pe care le vor suferi de acum. Cei doi jucatori sunt Alfonso “Mithy” Rodriguez si Erlend “Nukeduck” Holm. Amandoi au fost “palmuiti” cu aceiasi pedeapsa, amandoi vor fi suspendati din turneul League Championship Series si Challenger Series pentru restul anului.

Delictul celor doi jucatori au fost similare, amandoi ar fi avut un comportament extrem de toxic in jocurile solo din lunile recente. Acestea includ, abuz in timpul jocului, abuz verbal si folosirea cuvintelor rasiale, iar in cazul lui Holm, abuz in timpul jocului, abuz verbal si toxicitate generala.

In lunile anterioare, Rodriguez a fost raportat in peste 30 la % din jocurile pe care le-a jucat, iar 60 la % din aceste rapoarte au fost realizate pentru limbaj ofensiv, atitudine negativa si abuz verbal, dupa cum raporteaza cei de la Riot Games.

Rodriguez a raspuns pe Twitter si a admis ca nu a avut cel mai bun comportament, asa ca merita excluderea. Acesta spune ca intentioneaza sa munceasca ca si antrenor intre timp lucrand la comportamentul sau, in asa fel incercand sa se intaorca pe scena. Acesta a adaugat ca isi cere scuze de la toata lumea, fiindca a dezamagit fanii si cel mai important coechipierii sai.

In cazul lui Holm, Riot spune ca in lunile anterioare, Holm a fost raportat in aproximativ in 30 la % din jocurile pe care le-a jucat, cu peste 65 la % din aceste rapoarte folosind limbaj ofensiv, atitudine negativa si abuz verbal.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *