Sa fii femeie si sa te iubesti asa cum esti

Ce lucru minunat este sa fii femeie! Esti capabila sa iubesti, sa ingrijesti, sa vezi viata prin ochii unei persoane inocente si sensibile, sa fii feminina etc. Sunt o multitudine de lucruri care imi vin in minte cand ma gandesc la acest lucru, inclusiv la o operatie de marire sani, schimbare de coafura sau rinoplastie.

Dar ce se intampla cand acest lucru iti este periclitat? Cand nu poti fi tu si trebuie sa te lupti pentru acest lucru, sa lupti cu viata si imprejurarile negative ce ti se ivesc in cale? Nu este un lucru prea minunat.

Poate ca va intrebati despre ce am tot mentionat mai sus. Ei bine, despre elemente ale corpului femeii – si aici ma refer la sani. Acele glande mamare care dau forma corpului si ne contureaza formele, care ne ajuta la alaptarea copiilor si ne mentin in forma. Atunci cand conditiile mentionate mai sus ne complexeaza ne dorim din tot sufletul sa schimbam ceva. Sa ne marim sanii, da! Asta este raspunsul. Fie ca este o cauza naturala sau o cauza provocata de un factor interior, sanatatea spre exemplu, se impune o actiune radicala si anume o operatie de marirea sanilor. Sa ne marim sanii si sa dam o forma corpului nostru, sa fim si noi, in final apreciate si iubite de catre cei din jur pentru ceea ce avem.

Marirea sanilor ar putea fi un raspuns la foarte multe intrebari. Si multe femei se regasesc in postura in care ar dori acest lucru. In care ar dori sa schimbe acest lucru la ele, sa se iubeasca pe ele insesi si sa se accepte asa cum sunt, chiar daca au facut apel la o  reconstructia mamara sau la marire sani. O clinica care ar putea face acest lucru posibil –  care ar avea raspunsurile la toate intrebarile noastre- ar fi clinica Zetta din Bucuresti, care ofera interventii chirurgicale la cele mai avantajoase costuri. In cazul unei mariri sani, durata de viata al acestora este si de peste 20 de ani, cu beneficii multiple asupra femeii.

Clinica Zetta ofera raspunsul intrebarii cum este sa fii femeie si sa fii pretuita de cei din jur, raspuns care implica reconstructie mamara, liposuctie, rinoplastie sau marire sani pentru femeile de peste 18 ani.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *