Sa ne imbracam cum ne simtim bine

In zilele noastre moda este foarte importanata.  Multi se imbraca dupa acest trend iar multi prefera sa se imbrace dupa cum se simt ei mai bine.

In general fiecare isi alege stilul de imbracaminte in functie de anumite criterii. In primul rand totul depinde de categoriile de varsta . Adolescentii in general se imbraca oarecum dupa moda dar si in functie de bugetul de care dispun. Moda e uneori scumpa iar multi nu isi permit .

Moda cere sacrificii iar daca doresti sa te imbraci dupa ea este important sa dispui de ceva bani . Ori sa ai tu un loc de munca bine platit ori sa te sponsorizeze parintii. Trebuie sa stii si sa te imbraci cu gust indiferent cati bani . Banii nu te ajuta sa te imbraci cu gust.

Este foarte important sa te imbraci in ce te simti tu bine . De obicei asta conteaza cel mai mult. Nu purta niste haine in care nu te simti prea confortabil. Nu alege niste haine foarte extravagante care stii ca vor starni pareri in oras.

Cand este cazul sa te imbraci elegant alege ceva cu stil in care sa arati si sa te simti bine.

Generatia a doua parintii si bunicii nu mai sunt atat de tare interesati de moda, de ce zic altii . Pentru ei e un subiect oarecare.

Deci imbraca-te in ceea ce te simti tu bine. Daca iti place o bluzita nu ezita sa o cumperi pentru ca nu este la moda . Totusi , nu traim in lumea vedetelor. Sunt haine foarte dragute si la preturi accesibile nu trebuie sa dai milioane pe o rochita chiar daca e la moda .

Acum depinde de persoana, fiecare cu stilul ei . Depinde mult si de personalitate cum alegi sa te imbraci .De asemenea este important sa ai tu stilul tau si sa nu fii ca ceilalti .

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *