Sa nu uitam de ceea ce conteaza- hartile clasice sunt inca apreciate

In lumea moderna in care ne definim zilele mai nou roim in jurul unor sintagme ce au devenit parca celebre si trase la indigo pentru marea majoritate: nu am timp, caut pe net si multe altele. Totul este pe fuga si tehnologizat. Nu ne mai bazam pe harti ci pe GPS caci astfel nu avem o calatorie incurcata pana la destinatie. Ei bine totusi clasicul nu moare si pe acest principiu inca stim sa apreciem ce conteaza. Spre exemplu categoria de harti clasice cu baghete de la hartidebirou.ro reprezinta inca un punct de reper pentru varii situatii.

Harti de birou- de decor si de studiu

O harta serveste in primul rand pentru studiu. Cum altfel sa stii si sa tii minte in care parte a tarii este Giurgiu si cum se plaseaza Romania in Europa. Cum sa stii unde mergi in vacanta si ce este peste ocean? Inca de la clasele primare geografia se invata treptat si este menita sa ne imbogateasca cunostintele. Si din punct de vedere istoric hartile au un rol, aducand desigur o mai buna intelegere a modului in care s-au tot schimbat tarile si cum am ajuns la ceea ce este astazi.

Dincolo de asta o harta serveste si de decor. Pur si simplu, completeaza o incapere si mai ales se adreseaza acelor domenii in care chiar indica ceva. Cu un logo al firmei poate reprezenta si forma de expunere publicitara. De la cabinete scolare de geografie si/sau istorie si pana la birourile oamenilor de afaceri hartile pot trona mandre pe pereti.

Iar cand vine vorba de o harta clasica, cu bagheta exista si avantaje de dincolo de scopul unei harti. Pentru ca are un sistem pe cat de simplist pe atat de practic de sustinere, pentru ca bagheta va pastra asadar o harta in forma sa de expunere, intinsa. Dar adaptat totul la nevoile moderne suprafata este protejata. Asta garanteaza durabilitate, pe termen lung lipsa de a inlocui o harta pentru ca nuantele isi pierd din intensitate, pentru ca hartia este ingalbenita, aspecte de ordin estetic cu alte cuvinte.

Una peste alta hartile clasice cu baghete de la hartidebirou.ro sunt inca in actualitate. Cu o gama diversa si cu o calitate superioara sunt preferate de cei care inca stiu sa puna un accent pe ceea ce conteaza. E ca si cand ai citi o carte pe tableta- scrisul apare insa nimic nu se compara cu a tine o carte in mana, a rasfoi paginile si a pune semne- e pur si simplu o placere.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *