Sa o ajutam pe Andrada sa traiasca

Andrada este o tanara adolescenta de 17 ani din Calan, judetul Hunedoara, care sufera de leucemie acuta Limfoblastica cu celule Pre-B, L2 si pentru care fiecare zi de maine e o noua lupta cu viata.”Vreau sa traiesc”, aceasta este dorinta Andradei, o minunatie de fata de o varsta cu mine, care incepand din data de 16 septembrie 2011, traieste un cosmar, descoperind crunta boala dupa un lesin in strada.

A fost internata la spitalul oncologic din Targu Mures, iar dupa 2 luni de tratament, parintii nevoiti cu greu sa faca rost de bani pentru cumpararea tratamentului au avut noroc, formularul E112 a fost acceptat si Andrada a fost internata in Clinica San Matteo Pavia din Italia.

Tratamentul a decurs foarte bine si Andrada are sanse foarte mari sa se vindece complet de leucemie si sa duca o viata normala. La inceputul lunii noiembrie Andrada se va intoarce in Romania, dupa mai bine de un an de zile de tratament. Pentru ca Andrada sa fie din nou sanatoasa, sa poata din nou spera la viata,  are nevoie de un alt tratament costisitor care se va intinde pe durata a doi ani de zile.Asadar situatia ei este una stabila si chiar inregistreaza progrese, insa acest nou pas in recuperarea ei depinde de ajutorul financiar al vostru, al meu si a oamenilor de bine din tara asta, care sper ca inteleg situatia prin care trece aceasta fata.Donatia se poate faci citind detaliile de pe Speranta Pentru Romania, unde cei mai sceptici dintre voi vor gasii chiar documente, imagini mai dure sau clipuri din convalescenta din Italia, luna de luna.Ajutati-o pe Andrada sa traiasca!

Ea este Andrada, pe vremea cand nu avea aceste probleme si griji, enumerate mai sus.

You May Also Like

About the Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *