Samponul de cafea ajuta la cresterea parului

Cafeaua

CafeauaAvand in vedere impactul pozitiv al cafeinei in cresterea parului, dupa cum a fost observat in diferite studii, ai putea crede ca daca cresti consumul de cafea din timpul zilei te va ajuta in stimularea cresterii parului. Din pacate, acest lucru nu te va ajuta in orice modalitate in corectarea problemelor de cadere a parului. Un om ar trebui sa bea de la 50 pana la 60 de cani de cafea, aproximativ 6000 mg de cafeina, pentru a obtine rezultatul dorit. Cu toate acestea, dupa ce bei atat de multa cafea, ai sanse sa mori de la un atac de cord. Asa ca, consumul oral de cafeina nu poate fi folosit pentru a experimenta beneficiile raportate.

O optiune sigura ar fi sa aplici cafeina extern, in asa fel incat sa penetreze foliculii parului si sa serveasca scopul dorit. Aplicatia topica furnizeaza o absorbtie mai rapida de cafeina prin intermediul foliculilor parului, ce ar putea functiona pentru a stimula cresterea parului.

Folosind sampoane bazate pe cafeina este o optiune buna. Cu toate acestea, indiferent daca cantitatea de cafeina prezenta in aceste sampoane functioneaza eficient pentru a trata probemele de par a barbatilor sau a femeilor, nu au fost inca studiate. Cu toate acestea, pentru a vedea rezultatele promitatoare afisate in studii, cafeina va fi foarte ajutatoare in administrarea bolilor de par.

De asemenea poti face sampon cu cafeina acasa. Pur si simplu amesteca o cantitate de cafeina lichida in samponul tau obisnuit. Pentru a facilita absorbtia de cafeina, asigura-te ca masezi scalpul in timpul spalarii pentru cel putin 2 minute. Aceste sampoane se pare ca pastreaza foliculii de par sigure de efectul bolnav al DHT-ului, ce ajuta la prelungirea fazei de crestere. Acest lucru ar putea contibui la cresterea ratei de crestere a parului si a permite recuperarea din aceasta problema de cadere de par prematura.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *