Sanatatea – singura bogatie de pret in viata

  Sanatatea este un bun vital, personal ce trebuie pastrat de fiecare dintre noi.  Pornim cu ea la drum, insa, de multe ori nu stim cat de multi kilometri vom parcurge cu ea. Factorii externi, interni si ereditari ne afecteaza uneori cand nu gandim si ne lasa slabiti, vlaguiti si fara speranta. Suntem atacati din toate partile. De aceea trebuie sa luptam cu vitejie impotriva lor. Sa ridicam baraje de protectie si sa atacam in interesul nostru, de partea corpului cel trecator si lipsit de puteri.  O sursa nesecata de tratament poate veni de la http://www.bioportal.ro/produse-bio/ , reprezentand un magazin online de produse naturiste.

Pentru ca trupul nostru sa poata duce mai departe aceasta batalie are nevoie de sprijin venit din exterior. Din cauza faptului ca organismul nostru nu detine destui anticorpi, care sa combata “sagetile” din exterior avem nevoie de sprijin, precum am precizat mai sus, care poate veni din diferite surse. Aici ne putem baza pe variate sortimente de medicamente.

Pentru a asigura sanatatea organismului si a o mentine este necesar sa avem si un meniu corespunzator. Alimentatia este foarte importanta si constituie un factor important in viata noastra. Daca dorim sa avem energie, putere si vitalitate este necesar sa ii aducem corpului ceea ce este necesar – hrana care este bogata in vitamine, proteine, enzime, glucide; elemente ce ne ajuta sa avem cele precizate de mai sus: energie, putere si vitalitate. Un exemplu demn de urmat ar fi sa consumam cat mai multe alimente bio, ferindu-ne de fast food si alte mancaruri nesanatoase.

Hemoroizi – o boala violenta

O boala de evitat si extrem de nedorita ar fi hemoroizii. Ei sunt vene dilatate localizate în peretele rectului şi anusului, care provoacă durere, mancarime şi, ocazional, hemoragii. Efecte ce sunt foarte neplacute si inconfortabile. Aceasta se întâmplă în special  in timpul sarcinii, al ridicării frecvente a unor greutăţi mari sau în timpul eforturilor repetate depuse la defecaţie. Constipatia poate determina apariţia sau agravarea hemoroizilor.

O dieta zilnica bogata in alimente bio si de asemenea un tratament corespunzator duc la vindecarea acestora. Am gasit la Bioportal tratamente pentru hemoroizi ieftine, ce pot salva persoanele aflate in aceasta situatie. Mult succes!

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *