Sansa de a vizita Istanbulul

Istanbulul este un oras care trebuie sa fie vizitat cu orice pret, cel putin o data in viata. In momentul in care va intrebati care sunt locurile pe care ar trebui sa le vizitati de-a lungul vietii, din itinerarul dvs. nu trebuie sa lipseasca Istanbulul.

Aici veti gasi o sumedenie de obiective turistice pe care le puteti vizita si care va vor ramane in inima pentru totdeauna. Exista foarte multi oameni care nu isi permit sa mearga intr-un concediu in Istanbul, insa avem noroc ca exista oferte sau concursuri prin intermediul carora putem vizita acest loc minunat. Prin intermediul diferitelor concursuri putem sa ne implinim un vis care parea de neatins. Iata ce am descoperit eu in incercarea de a gasi un sejur convenabil in Istanbul.

Am descoperit ca Aerolines, firma pentru care optez de fiecare data inainte sa plec in concediu a pus la dispozitie un astfel de concurs. Sigur ca pe langa sejurul premiu care se poate castiga si anume un City break de 2 nopti in Istanbul pentru doua persoane mai exista si posibilitatea castigului unui set de 3 trollere de voiaj in valoare de 1155 lei sau un voucher valoric in valoare de 300 de ron.

Poti participa si castiga un city break la Istanbul fara sa faci foarte multe eforturi. Pentru participare va trebui sa ai peste 18 ani, sa detii un cont de utilizator pe facebook cu adresa de mail si nume/prenume reale. Doritorii acceseaza pagina de facebook si dau like si apoi urmeaza pasii de acumulare a sanselor de castig.

Acest sejur este disponibil pentru doua persoane, iar castigarea lui asigura transportul pentru avion si cazarea cu mic dejun inclus in intervalul 1 septembrie- 15 decembrie 2015 la un hotel de 3 stele. Valoarea intregului sejur are valoarea de 2050 lei.

In plus, la Aerolinesc gasesti cele mai ieftine bilete de avion si astfel poti calatori in orice parte a lumii. De exemplu, poti sa vizitezi Viena cu bilete de avion de la Aerolines.

Avand in vedere simplitatea prin intermediul careia se poate participa la concurs, merita sa incercam. Totusi, trebuie sa specific ca o persoana care a intrat o singura data in concurs, insa a indeplinit pasii ceruti de mai multe ori are aceleasi sanse ca in momentul inscrierii pentru prima oara.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *