Schimbă-ți viața și devino model de top cu agenția Unicorn

unicorn agency agentie de videochat din bucuresti

Nu este nimic rău în a-ți dori o viață mai bună, să ai o casă frumoasă și bine mobilată sau o mașină performantă, cu care să călătorești. Acum depinde doar de tine ce job anume poți alege pentru a câștiga mai bine, a-ți cumpăra ce ai nevoie și chiar pentru a economisi.

A fi ambițios este o calitate, nu un defect. Poți alege să faci aceleași lucruri în fiecare zi sau dacă îți dorești mai mult, poți încerca ceva nou.

Hai să vedem în cele ce urmează, ce poți face în acest sens.

Interviul care îți schimbă viața e doar la un click distanță

Dacă te-ai săturat să mergi zilnic la un job unde nu primești ceea ce meriți din punct de vedere financiar poate că este cazul să reconsideri acest lucru. De exemplu poți aplica pentru un interviu la aceasta agentie de videochat din Bucuresti. Completezi formularul de pe site și sunt mari șanse să fii contactat pentru un interviu.

Ce e drept, jobul este în București dar asta nu va fi o problemă odată ce l-ai primit. Pentru că îți vei permite tot ce îți dorești imediat ce vei începe să fii model la una dintre cele mai bune agenții și anume Unicorn Agency, aici site-ul oficial.

În ce anume constă job-ul de model și ce se așteaptă de la tine?

A fi model de videochat nu este ceea ce crede lumea pentru că ea nu știe despre ce este vorba. În primul rând, dincolo de prezența fizică plăcută, stă dorința ta de a petrece timpul cu niște persoane din toate colțurile lumii. Sigur, pentru asta vei avea nevoie să cunoști limba engleză la un nivel minim conversațional. Apoi, dincolo de asta va trebui să te implici, pentru că la urma-urmei este și asta un job care necesită atenție, la fel ca oricare altul.

Sumele câștigate sunt reale, depinde doar de tine să ajungi un model de succes.

Concret, cât se câștigă din acest job? Este el legal?

Nu știm exact ce ai auzit despre acest lucru dar da, jobul de model este perfect legal iar tu vei avea un contract de colaborare. Pe lângă salariul fix care ajunge și la patru salarii minime pe economie, vei mai avea parte și de bonusuri substanțiale, în funcție de cât timp petreci tu în online. Pentru modelele aflate la început de drum se oferă și un bonus săptămânal, așa ca o încurajare și o stimulare pentru a continua.

Iar cireașa de pe tort este că vei mai primi încă 1000$ pentru fiecare model recomandat de tine și angajat și el la agenție. Nu contează dacă este fată sau băiat.

Vei lucra în ritmul tău, așa că poți alege dacă vei face acest lucru de dimineața sau noaptea, depinde de bioritmul tău. Sau poți alege nivelul intermediar, ca să ai timp liber în cursul dimineții și să te poți odihni noaptea.

Oricum ar fi vei fi răsplătit pentru munca depusă prin concursuri interne cu premii de mii de euro.

Dacă îți surâde această propunere accesează pagina oficială a agenției Unicorn.

Contact: hello@unicornagency.ro

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *