Secretele somnului eficient

Somn Adanc

Somn AdancExercitile. Unul din absolut cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru tine, dar si pentru somnul tau este sa faci exercitii. Chiar si un jogging de 15-20 de minute, sau o plimbare scurta in fiecare zi nu numai ca iti va imbunatati abilitatea de a dormi in timpul noptii, dar iti va imbunatati starea de spirit din timpul zilei. Depinzand de nivelul de fitness, aceste numere ar putea fi diferite pentru a le ajusta corespunzator. Daca nu faci exercitii pe o baza constanta, nu te poti astepta sa dormi bine.

Timpul de somn – timpul de trezire

Incearca sa mergi la somn si sa te trezesti la acelasi timp in feicare zi. Timpul in plus iti va configura ceasul intern, asa ca vei fi obosit cand ar trebui sa fii obosit si ar trebui sa te trezesti cand vrei sa te trezesti. In timp ce decizi cand sa dormi si sa te trezesti, poti sa te uiti la posibilitatea de a reduce timpul de somn. Folosindu-ma ca un exemplu lasa-ma sa-ti explic ceea ce vreau sa spun.

Obisnuiam sa am nevoie sa dorm 8 ore pe zi in fiecare zi. Chiar si cand ma simteam obosit in timpul zilei. Dupa ce am inceput sa fac lucrurile listate aici, am fost incapabil sa dorm mai mult de 7 ore pe noapte. Totusi aveam mai multa energie si ma simteam mai bine ca niciodata. Ceea ce am aflat era ca acele 8 ore nu erau 8 ore solide de somn. Intrucat cele 7 ore, erau 7 ore intregi de somn. Acesta este secretul.

Mediu

Avand mediul potrivit pentru a dormi este de asemenea foarte important. Incearca sa blochezi cat de multa lumina poti. Asigura-te ca nu esti prea rece si prea cald. Ai putina lumina alba daca este necesar. Ia in considerare muzica ambientala. Incearca sa pui un CD cu muzica ambientala in fundal in fecare noapte.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *