Semnificatia marturiilor de nunta

Sa alegi marturii la nunta inseamna sa iti arati clara intentia de a multumi celor participanti la eveniment. Pentru prezenta, uneori pentru implicare, insa de fiecare data in mod egal. Se stie ca cel putin in randul romanilor si nuntile lor exista deja numeroase traditii cu privire la oferirea de cadouri. Ce-i drept, ideea cu marturii nunta vine din traditia americana insa adoptata din ce in ce mai mult si la noi.

Efectul unor astfel de marturii depaseste ceea ce inseamna micul cadou oferit. De cele mai multe ori este doar un gest simbolic insa sunt si cazuri cand inventivitatea si creativitatea mirilor face ca alegerea unor marturii sa vizeze si partea practica. Cu alte cuvinte se alege acel ceva ce ar putea folosi intr-un camin. Acum de stil fie vorba exista o intreaga poveste si expresie.

Spre exemplu, alegerea unor lumanari face ca o marturie sa fie si expresia vie a cuplului de miri ce se defineste prin romantism la cote inalte. In egala masura tine de un stil clasic, avand in vedere ca lumanarile sunt o alegere deja cunoscuta si deloc noua. Daca se alege un breloc de orice fel expresia este aceea de cuplu jucaus si asa mai departe. Cert este ca ei sunt ceea ce aleg pana la urma, nu-i asa?

Cum privesc invitatii marturiile de nunta vs. cum privesc mirii marturiile de nunta. Exista si aici o intreaga poveste. Din punct de vedere al organizatorilor, mai specific din punct de vedere al mirilor marturiile pot servi si ca decoratii pe masa. Pentru ca un set de solnite cu mire si mireasa da bine si la tematica mesei ca stil. Pentru a nu fi tinute separat se opteaza asezarea lor la fiecare loc de cuplu in parte. Pentru invitati este oarecum flatant sa fie rasplatiti sub o forma sau alta cu un mic cadou. Pentru ca stiu astfel ca au facut o mare bucurie din prezenta lor, stiu ca au contribuit si ei la acea seara de vis.

In ultima vreme exista un interes din ce in ce mai mare pentru marturii. Aleg sa le personalizeze si astfel sa le faca chiar potrivite si din acea poveste a nuntii. Sunt colorate, de diverse forme si stiluri. Sunt mici detalii care incanta orice privitor si poarta si ele o semnificatie puternica in tematica nuntii, mergandu-se pe ideea de substrat de a oferi si a primi inapoi un mic cadou, simbolic vorbind.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *