Serviciul online Netflix

Netflix pe TV

Netflix pe TVNetflix a inceput ca si serviciu de inchiriere a videoclipurilor in 1997 si a furnizat un miliard de DVD-uri pe 25 Februarie, 2007. Acum, a devenit unul din cele mai mari servicii pe baza de abonament de difuzare onlinie pentru filme si show-uri TV.

Netflix iti permite sa difuzezi filme si seriale legal pentru o cantitate de abonament mica. Acesta este un serviciu de abonament lunar, ce furnizeaza DVD-uri, Discuri Blu-Ray si difuzare online pentru seriale si filme, direct la usa ta, intr-o zi de afacere. De acum, serviciul este disponibil, in aproximativ 41 de natiuni de pe glob, incluzand Statele Unite ale Americii, Anglia, Canada, Mexic.

Cum functioneaza Netflix ?

Netflix crede in “incearca inainte sa cuperi” si astfel, iti ofera serviciu gratuit in prima luna. Daca nu esti satisfacut de serviciu, apoi poti anula abonamentul inainte de sfarsitul lunii si nu va trebui sa platesti nimic pe Netflix. Cu toate acestea, daca iti place serviciul, atunci nu va trebui sa faci nimic, ti se va incasa automat 9 dolari pentru luna urmatoare.

Cea mai buna parte despre abonament este ca nu exista perioade de obligatie si nu exista taxe de penalizare la intarziere. Poti pastra DVD-ul atata timp cat esti abonat, dar partea proasta este ca nu poti lua urmatorul DVD, daca nu l-ai returnat pe cel imprumutat anterior. De asemenea poti vedea cat de multe filme si seriale doriti, folosind difuzarea online.

Cum te poti uita la Netflix pe TV?

Poti sa te uiti la Netflix pe orice dispozitiv care are o conexiune la internet si poate rula videoclipuri. Poti sa te uiti la Netflix pe Smart TV-ul tau imediat ce ai instalat aplicatia Netflix. Netflix poate fi accesat si pe LCD-urile standard si TV-urile LED, legandu-le la orice dispozitiv care ruleaza aplicatia Netflix.

Chromecast, smartphone-urile Android, PC, Mac, Apple, Wii, Xbox, Playstation, toate aceste dispozitive sprijina aplicatia Netflix.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *