Slingshot lansat accidental

Slingshot App

Slingshot AppFacebook, luni, a lansat accidental Slingshot, ultima sa incercare la producerea unui competitor pentru Snapchat. Nu este clar cum s-a lansat accidental aplicatia, dar a aparut in App Store, desi era disponibil doar utilizatorilor din anumite tari. Aplicatia de iOS, ce aparent se va lansa oficial in curand, permite utilizatorilor sa trimita fotografii care dispar si mesaje video.

Utilizatorii incep taind o fotografie sau inregistrand un videoclip pentru a-l distribui cu prietenii. La fel ca si snapchat, poti sa desenezi sau sa scrii pe imagini inainte sa le trimiti. Dar pentru ca recipientul savada mesajul, vor fi nevoiti sa-si trimita propriul mesaj prima data.

Dupa ce deschizi un mesaj, poti sa raspunzi cu o reactie. Mesajele vor disparea dupa ce sunt inlaturate de pe ecran, desi nu este clar daca exista un timp limita asupra cat de lung poate fi un mesaj individual vazut.

Inainte sa fie scos, Slingshot parea sa fie disponibil doar utilizatorilor din anumite piete, incluzand Rusia, India, Australia si Noua Zeelanda. Tech Crunch a raportat ca aplicatia nu era disponibila pentru cei din Statele Unite ale Americii. Si nu era clar exact cand aplicatia se va lansa oficial sau cand vor putea sa vada utilizatorii din Statele Unite ale Americii.

Aplicatiile s-au mai lansat prematur, atunci cand producatorii au configurat accidental o data sau un timp orar gresit pentru lansarea aplicatiei. Data de pe pagina de magazin al aplicatiei Slingshot, era afisata pe 10 Iunie, asa ca este posibil ca aplicatia sa inceapa sa se lanseze cand va fi miezul noptii in zonele timpurii, cum ar fi Australia si Noua Zeelanda. Este posibil de asemenea, ca cineva sa fi apasat butonul de “lansare” prea devreme.

Rapoartele cum ca Facebook muncea la o noua aplicatie de sine statatoare au iesit la evidenta luna trecuta, atunci cand Financial Times a raportat ca, compania muncea la o aplicatie de mesaje care dispar ce urma sa fie numita Slingshot.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *