Spune-mi ce muzica asculti ca sa iti spun cine esti

muzica

Esti dependent de muzica? Tot timpul poti fi vazut cu o pereche de casti? Cu ajutorul tehnologiilor din ziua de astazi nu mai este deloc dificil sa asculti oriunde muzica ta preferata. Cu totii am crescut ascultand melodiile ce ne plac, fiecare dintre acestea are o istorie si o poveste atasata. Unele sunt preferate in scoala, altele mai tarziu, dupa facultate, altele in viata de familie.

Ce muzica asculti? este o intrebare frecvent intalnita. De ce punem totusi aceasta intrebare? Pentru a ne face o idee despre persoana cu care stam de vorba. Preferintele muzicale pot spune destul de multe despre un om. Ce tip de personalitate ai in functie de ce muzica asculti poti afla in continuare.

Grijuliu si complicat – cei ce asculta jazz, blues, soul, muzica clasica si muzica folk sunt considerati a fi persoane ganditoare si complexe. Sunt deschise noilor experiente si au o inteligenta nativa. Persoane stabile din punct de vedere emotional, au tendinta de a deveni dominante excesiv si au inclinatii spre a aduna avere uneori.

Pasional si rebel – persoanele care prefera muzica rock, heavy metal sau alternativa sunt considerate ca o conceptie generala persoana dificile si neascultatoare. Cercetarile arata insa ca astfel de persoane sunt gentile si creative, de multe ori pot fi introvertite si cu un respect de sine mai scazut. Unii pot fi adevarati rebeli, insa acest lucru nu este valabil pentru oricine asculta muzica rock.

Persoanele conventionale si increzatoare asculta de obicei pop, country, muzica religioasa, muzica ce o putem auzi zilnic. Astfel de persoane se pare ca sunt prietenoase, tolerante, de ajutor in orice situatie.

Cei dinamici si ritmici ar tinde sa asculte, se pare, muzica rap, hip-hop, funk, electronica. Persoane aventuroase, atletice si inteligente, au de obicei un aspect fizic atragator.

Un citat anonim spune ca atunci cand esti fericit, te bucuri de muzica. Atunci cand esti trist insa, intelegi si versurile. Tipul de muzica pe care il asculti si dispozitia pe care o ai cand asculti pot spune astfel destul de multe despre personalitatea ta.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *