Stailer – din pasiune pentru frumusete

stailer

Ce s-ar face femeile daca nu ar mai exista saloanele de beauty? Cel mai probabil ar fi capabile sa construiasca altele, de la temelie. Femeile nu iubesc saloanele de hair and beauty doar pentru ca ies de pe usa mai frumoase. Este locul in care o femeie se simte cu adevarat rasfatata, relaxata, iubita si apreciata. Este un cumul de sentimente pe care nu doar frumusetea o da, ci un intreg proces.

Probabil din aceasta cauza a aparut si platforma Stailer, din pasiune pentru frumusete. Stailer este o platforma care vine la pachet cu inovatie si tehnologie in ceea ce priveste industria de beauty. Poti sa vezi mai multe detalii si aici despre Stailer.

Cand a aparut si ce beneficii ofera

Platforma a aparut in toamna anului trecut in Cluj Napoca si a venit spre publicul larg cu o serie de beneficii care au fost luate cu asalt atat de femei, cat si de barbati. Stailer ofera posibilitatea de a te programa la unele dintre cele mai calitative saloane de beauty, online, in mai putin de 5 minute. Si asta pentru ca metoda clasica de a da sute de telefoane de la un salon la altul pentru a gasi un loc liber pe scaun devenise din ce in ce mai inconfortabila, pentru ca destul de greu puteai gasi un loc liber exact cand aveai nevoie. Erai nevoit sa te pliezi dupa agenda stilistului, nu dupa nevoile tale.

Stailer a fost din ce in ce mai accesata de catre clujeni, fapt pentru care la scurt timp s-a lansat si in alte 4 mari orase din Romania, respectiv Oradea, Iasi, Timisoara si Bucuresti. Vestea ca a aparut o platforma gratuita pentru a te programa la orice salon fara a plati nimic a circulat destul de rapid astfel ca este asteptata cu nerabdare si in celelalte colturi ale tarii.

Daca vrei sa vezi servicii de cosmetica masculina la Barber Shop Arabesc sau la alt salon barbatesc spre exemplu, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi platforma, iar acolo vei avea toate detaliile necesare pentru a putea alege ceea ce ti se potriveste. Te poti programa foarte simplu si rapid, la doar cateva click-uri distanta, chiar in aceeasi zi. Din acest motiv este o platforma din ce in ce mai apreciata si accesata atat de femei, cat si de barbati.

Pe platforma exista o intreaga lista cu saloanele din aceste 5 orase, din care clientii pot alege destul de usor serviciul pe care si-l doresc. Vorbind despre gama de servicii si aceasta este destul de completa si cuprinde tot ce inseamna industria de hair and beauty.

Stailer a convins si persoanele sceptice

Chiar si persoanele mai sceptice la inceput s-au programat cu Stailer pentru ca au fost convinsi de recenziile celor care au utilizat deja platforma. Mai mult decat atat, este o platforma flexibila care se pliaza dupa nevoile clientilor si pune la dispozitie 2 optiuni in ceea ce priveste programarea. Crearea unui cont sau nu. Mai exact, cei care isi vor crea un cont, vor primi mai multe detalii in ceea ce priveste programarea, respectiv locatia prin Google Maps, remindere, cat si posibilitatea de a accesa un calendar virtual in care isi poti trece programarile facute. Astfel ca vei avea un istoric cu locatiile vizitate.

Chiar si cei care nu opteaza pentru un cont se pot programa cu Stailer la orice salon. Cert este ca platforma este 100% gratuita pentru ambele variante. Pentru mai multe detalii acceseaza stailer.ro.

Date de contact: support@stailer.ro.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *