Starbucks plateste scolarizarea angajatilor

Semn Starbucks

Semn StarbucksOamenii care lucreaza la Stabucks tocmai au devenit mai destepti, la modul propriu. Lantul de cafenele planuieste sa lanseze un nou program luni, ce va plati pentru angajatii sai pentru a participa la cursuri de facultate online la Arizona State University.

CEO-ul celor de la Starbucks, Howard D. Schultz, a declarat in ziarul New York Times ca aceasta miscare va reduce uzura, va creste performanta, va atrage si va mentine oameni mai buni.

Programul va fi disponibil oricarui angajat din cei 135.000 de angajati Starbucks din Statele Unite ale Americii, care muncesc cel putin 20 de ore pe saptamana si au scorul necesar pentru a trece de admiterea universitatii. Cei care au cel putin 2 ani de credite de facultate vor avea scolarizarea platita total de Starbucks. Cu toate acestea, programul va plati partial pentru muncitorii cu mai putin de 2 ani de credite de facultate.

In aditie pentru plata scolarizarii, programul va furniza ghidare academica si asistenta cu actele in general, doua elemente cheie pentru studentii angajati in studiile la distanta.

Potrivit raportului New York Times, ce sustine ca, cursurile universitare ale studentilor costa aproximativ 500 de dolari pe credit, si noul program inseamna ca muncitorii care au calitatile necesare pentru o plata in intregime au un beneficiu in valoare de 30.000 de dolari.

Detaliile programului, numit Starbucks College Achievement Plan, a fost afisat pe website-ul companiei duminica. O astfel de stimulare majora, nu numai ca va demonstra ca Schultz are dreptate in predictia sa cu retentia angajatilor mai buni, dar va rezulta si intr-un val de noi, angajati mobili. In termeni de reclama a jobului, nu devine mai grozav decat o scolarizare gratuita.

De aceea, cu siguranta o multime de angajati de la Starbucks, vor profita de acest avantaj si vor incepe facultatea online, cu ajutorul CEO-ului lor. Asa ca jos palaria pentru Howard Schultz.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *