Sucuri din comert

Cine nu stie ca sucurile sunt extrem de nesanatoase, mai ales acelea din comert? Toata lumea stie cat de nesanatoase sunt aceste sucuri insa foarte putina lume stie sau mai bine zis constientizeaza ce greseli facem si ce impact pot avea aceste bauturi asupra sanatatii.

Nimeni nu poate s aspuna ca nu a baut suc niciodata in viata pentur ca cu totii am baut. In momentul in care avem un copil, cu siguranta stim ce inseamna sucul pentru un copil si cat este el de atras de acesta. Copii consuma multe alimente nesanatoase, deoarece le este interzis si dupa cum stim, daca ii interzicem un anumit lucru copilului, cu siguranta va dori si va avea o dorinta si mai mare sa faca lucrul respectiv.

daca aveti copii, v-as sfatui sa evitati sa ii dati sucuri din comert si sa le inlocuioti cu cele din fructe si legume naturale. Suntem in plina toamna si am putea foarte usor sa ii facem copilului tot felul de sucuri bogate in vitamine, fibre si alti nutrienti necesari pentru buna crestere si dezvoltare a copilului.

Este periculos mai ales pentru femeile intrate deja in menopauza, care oricum sunt predispuse la osteoporoza (pierderea de masa osoasa). Oamenii de stiinta au descoperit ca femeile care beau 350 de mililitri de suc (sau mai mult) in fiecare zi prezinta riscuri sporite de a suferi fracturi decat cele care nu obisnuiesc sa bea sucuri.

Nu este nimanui indicat sa consume sucuri deoarece cu siguranta va face foarte mult rau sanatatii noastre. Mai mult, conteaza si gustul sucului in inducerea acestui risc. Bauturile de tip cola si cele cu gust de lamaie sunt cele mai periculoase, favorizand cel mai mult fragilizarea masei osoase, crescand riscul de fracturi, mai ales la nivelul soldurilor.

In plus, consumand aceste sucuri va veti confrunta cu siguranta cu kilograme in plus si alte afectiuni aduse odata cu acestea.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *