Sunt Fetish-urile rele pentru tine ?

A avea o obsesie, un fetish, e intotdeauna un lucru rau ?

In loc sa se adune in jurul mesei familiei, un numar mare de Sud Coreeni fac live-streaming cu alti oameni mancand cantitati uriase de mancare. Cele mai populare din acestea fiind, “eating rooms” Park Seo-Yeon, cunoscut drept Diva, o masa online pentru 33 de ani, fiind 4 pizza mari.

Fanii lui ii spun ca iubesc sa vada cum el mananca pentru ca o face cu placere si face ca totul sa arata atat de delicios. Multi dintre spectatorii sai sunt la dieta sau pacienti de spital ce nu au acces decat la mancare de spital si se simt mai bine uitandu-se la el cum mananca.

Prin definitia sa, sa ai un fetish e un lucru rau, inseamna ca ai o tulburare si nu functionezi asa cum trebuie. Cineva cu o obsesie ar zice ca “daca nu ar face sex acoperit de noroi, nu i-ar mai place”, cercetatorii au aflat de la majoritatea oamenilor ca aceastea nu sunt neaparat fetishuri, ci sunt preferinte.

Reactia modei Sud Coreeana de a se uita la cineva care mananca excesiv de mult online, este asemanatoare cu reality show-urile de la TV in care diferiti oameni mananca tot felul de lucruri dezgustatoare pentru a castiga bani sau fac lucruri iesite din comun.

Te gandesti “Uite cineva a mancat 5 kilograme, cum a putut face asta?”, o reactie obisnuita a spectatorilor, dar ganditi-va ca acel om face ceva ce il scoate din rutina sa obisnuita, acest lucru nu este bun si poate duci la diferite boli.

“Riscurile mancatului online poate avea legatura mai mult cu tulburarea poftei de mancare” spune Fugen Neziroglu, directorul clinic a institutului din New York ce se concentreaza pe comportamentul biologic al omului.

O telespectatoare spune ca uitandu-se la acei oameni cum mananca, a vindecat-o de anorexie, deci acest lucru poate fi si bun. In concluzie a avea un fetish, poate fi in egala masura si bun si rau.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *