Surse naturale de proteine pentru alimentatia bio

Orice persoana isi doreste sa fie sanatoasa si sa aiba o dieta care sa ii reflecte starea de bine atat pe interior, cat si pe exterior. Cine spune ca aspectul fizic nu conteaza, pot spune ca doar minte. Nu poti pe nimeni cand are o asemenea parere pentru ca toti suntem facuti din acelasi aluat si ne place sa ne vedem pe noi in primul rand in cele mai bune moduri. Acesta este orgoliul si pentru asta incercam zi de zi sa ne confruntam cu multe apecte ale vietii pentru a ne mentine in forma sau a ajunge intr-o forma care sa ne placa.

Ca un sfat, pentru inceput am putea sa ne obisnuim cu mancarea sanatoasa, mai sanatoasa decat toate gustarile dulci sau sarate, pline de calorii, luate pe fuga la munca sau atunci cand ne ingrijim de copiii nostri. Haide sa tragem un ochi asupra alimentelor care ne pot face numai bine in stilurile noastre de viata si-asa haotice.

  • Semintele de dovleac. Aceste seminte sunt populare mai ales in timpul toamnei pentru ca apartin unor fructe de sezon: dovleci. Aceste alimente sunt pline de proteine si cu siguranta ar trebui sa le consumam in tot timpul anului, de fapt. O singura portie de seminte de dovleac contine 9 grame de proteine – mai mult decat ar contine un singur ou chiar. Daca esti in cautare de noi modalitati prin care sa consumi acest aliment, atunci ia aminte ca poti sa-l integrezi pana si in omleta ta de dimineata.
  • Rosiile deshidratate. Gandeste mai mult in afara bolului de paste. Aceste rosii pot fi folosite la mancarurile cu chili si alte mancaruri cu mazare si fasole, dar si in salate si sosuri salsa. Eu, una, cred ca gustul acestor rosii este sublim si total aparte de alte arome de pe piata de alimente sanatoase. O cana din acest superaliment contine 8 grame de proteine, numai bune pentru fiecare dintre noi.

Blogger: Oana M. Roman

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *