Tacamurile biodegradabile – afla mai multe de aici despre importanta lor pentru mediul inconjurator

 

Industria HoReCa se afla intr-o continua ascensiune, iar acest lucru este vizibil in aparitia numeroaselor localuri si restaurante in ultimii ani. Tot mai multa lume doreste sa isi deschida afaceri in acest domeniu, care, ce-i drept, poate fi o decizie profitabila, daca stii de unde sa incepi si daca ai toate instrumentele necesare la indemana.

Cand vine vorba de restaurante, competitia este acerba, iar fiecare competitor care intra in aceasta industrie isi doreste sa acapareze piata. Bineinteles, meniul este partea centrala pe care se axeaza fiecare restaurant pentru a atrage noi clienti, insa, de multe ori, preparatele gustoase nu sunt de ajuns.

Daca si tu intentionezi sa deschizi o afacere in domeniul ospitalitatii, asigura-te din start ca ai totul pregatit, incepand de la meniuri, ingredientele folosite, ambalajele si consumabilele necesare. Trebuie sa te asiguri ca toate acestea se ridica la standarde inalte pentru a putea oferi clientilor o adevarata experienta culinara.

Revenind la capitolul consumabile, acestea au o mare importanta in aceasta industrie, cu precadere in zona de catering. Multa lume prefera, din lipsa de timp, sa opteze pentru varianta mancarii livrate la domiciliu. Mai ales in cazurile acestea, ambalarea si celelalte consumabile implicate trebuie sa fie corect alese pentru conditii maxime de igiena si siguranta. Poate nu ai acordat atentie pana acum acestui detaliu, insa ambalajul chiar poate face diferenta, impreuna cu consumabilele aferente. Daca ai nevoie de ambalaje si consumabile pentru afacerea ta, afla de Snick Ambalaje, locul unde gasesti toate produsele necesare pentru ca afacerea ta sa dea roade in scurt timp. Mai important este faptul ca nu vei fi nevoit sa iti comanzi articolele din mai multe locuri, ci poi face acest lucru dintr-un singur loc si poti primi chiar si discount-uri la comenzile mai consistente.

Tacamurile biodegradabile – la mare cautare anul acesta

Deja este cunoscut faptul ca fenomenul poluarii a luat o mare amploare in ultimii ani, iar acest lucru este cauzat de plasticul in exces, ce se regaseste in aer, soluri, dar si in apa in cantitati considerabile.

Chiar si legile in vigoare prevad reducerea cantitatii de plastic din mediul inconjurator prin masuri, iar domeniul HoReCa nu este exclus. Astfel, ambalajele si tacamurile realizate din materiale biodegradabile sunt la mare cautare, indiferent ca sunt destinate restaurantelor, cofetariilor sau altor locatii de acest fel. Afla mai multe de aici despre importanta ambalajelor si consumabilelor utilizate in industria ospitalitatii.

Preferate in randul restaurantelor sunt tacamurile realizate din bio-polimer pe baza de amidon de porumb cristalizat. Ca si aspect, acestea pot fi confundate cu tacamurile de unica folosinta, insa, de fapt, sunt reutilizabile si au o rezistenta mare la utilizare. Marele avantaj al produselor din materiale biodegradabile este faptul ca acestea pot contribui la constientizarea colectiva cu privire la impactul poluarii asupra mediului inconjurator. Reducerea deseurilor plastice contribuie la mentinerea oceanelor, a marilor si a solurilor sanatoase.

Cat costa consumabilele biodegradabile?

Bineinteles, ca si in cazul oricarui alt produs, pretul are o mare importanta si poate determina achizitia unui articol sau nu. Chiar daca la o prima vedere, ai spune ca ambalajele sau consumabilele de plastic sunt o alternativa mai ieftina, lucrurile nu stau chiar asa.

Produsele de la Snick Ambalaje sunt realizate din trestie de zahar, PLA sau alte materiale asemanatoare ca si proprietati. Daca realizezi achizitii consistente, implicit costurile vor fi mai reduse, iar comenzile pot fi efectuate la bax. Spre deosebire de comenzile facute la set, cele la bax asigura discounturi mai mari, fiind avantajoase pentru afacerile mari.

Asadar, daca iti doresti produse pentru afacerea ta, dar vrei sa contribui si la sanatatea mediului inconjurator, alege consumabile de la Snick Ambalaje pentru calitate asigurata a produselor impreuna cu materiale prietenoase cu natura.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau

comenzi@snick-ambalaje.com

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *