Te afli intr-o relatie toxica? Iata primele semne!

La inceputul unei relatii ne intelegem foarte bine cu partenerul si toate par sa decura din ce in ce mai bine. Pe parcurs, cand cei doi incep sa se cunoasca este normal sa apara diferite discutii si dispute intre voi doi. De fapt, in momentul in care lucrurile evolueaza este normal sa incepeti sa va mai certati. Ce trebui sa faceti totusi si pentru a afla daca sunteti sau nu intr-o relatie toxica? Iata primele semne ca va aflati intr-o relatie nepotrivita:

In primul rand, un prim indiciu de care trebuie sa tii cont este faptul ca trebuie sa te schimbi ca sa iti faci partenerul fericit. In momentul in care intram intr-o relatie probabil ca ne schimbam cu totii mai mult sau mai putin insa este foarte importnt sa nu ne schimbam de tot. Exista oameni care se dau a fi alte persoane fata de cele care sunt de fapt. Asa se face ca oamenii ajung sa fie schimbati in mod radical. Ei bine, acest lucru nu este asa cum ar trebui sa fie.

De asemenea, probabil ca va este cunoscuta situatia in care toti prietenii si toti membrii familiei sunt impotriva relatiei tale. Ei bine, indiferent cat de inoportunist ai fi si cat de mult vrie sa nu iti pese de parerea celorlalti, este foarte important sa pleci totusi urechea daca se intampla acest lucru in cazul mai multor persoane.

In cazul in care partenerul tau te critica si te jigneste de fiecare data cand are ocazia sau la fiecare dispusa indiferent cat este de mica, ar trebui sa faci astfel incat sa te descotorosesti cat mai repede de relatia pe care o ai. Cu siguranta nu veifi niciodata fericit cu relatia pe care o ai. Asadar, incearca sa iesi din acest tip de relatie pentru ca iti va aduce aspecte negative.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *