Vreau sa reduc factura la telefon

Dragi prieteni, nu stiu cum se face in ultima vreme ca internetul e mai mult ca niciodata plin de site-uri gata sa iti recomande gadget-uri, electronice noi, telefoane extra scumpe. Daca stau bine sa ma gandesc stiu cum se face, avand in vedere ca internetul e plin de site-uri de affiliate marketing. Eu in ultima vreme, desi suna ciudat pentru un blogger care ar trebui sa fie cat mai popular, urasc sa viu deranjat de telefonul mobil, urasc sa platesc aproape 1 milion de lei vechi pentru telefonul mobil. Adica mi se pare ciudat ca viata sa iti fie invadata de tot felul de mesaje puerile primite pe telefon, cu toate ca, cateodata cand astept in statie autobuzul imi plac sa mai verific una alta pe mail.Ideea e ca eu va recomand ceea ce incerc eu sa fac, adica nu sa renunt la telefonul mobil ci sa platesc cat mai putin.

Trimit uneori si mesaje gratuite de pe computer, insa trebuie sa recunosc ca oricat de mult as vrea sa mai reduc factura la telefon nu reusesc…Uneori smart phone-urile sunt o binecuvantare, mai ales atunci cand esti la facultate la vre-un seminar si dai de un profesor care turuie si turuie intreaga ora. Imi place sa folosesc si alte servicii ca sa trimit mesaje gratuite online, insa dupa ce moove s-a inchis nu am reusit alt serviciu mai bun decat cel prezentat mai sus. Imi place iarasi foarte mult ca smsalert.ro are un serviciu de reminder, astfel incat atunci cand vrei sa trimiti prietenei un mesaj de felicitare pentru ziua onomastica, poti sa il programezi sa se trimita la o anumita ora (sms alert/reminder).

Totusi, oricat de mult as vrea sa reduc factura la telefon si sa scap de abonamentul meu costisitor, chiar culmea are inclus in el si foarte multe mesaje gratuite si mb de internet, realizez ca nu pot sa fac asta, avand in vedere ca i am a phone addicted.

You May Also Like

About the Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.