Telefonul Amazon Fire nu suporta Bluetooth 4.0 LE

Amazon Fire Smartphone

Amazon Fire SmartphoneNoul Fire Phone al celor de la Amazon iti va permite sa scanezi milioane de obiecte instant, dar poti folosi acest lucru cu Fitbit? Dupa ce te uiti cu atentie la specificatiile oficiale ale lui Fire Phone miercuri, am observat o anomalie interesanta, nu suporta Bluetooth 4.0 LE.

Bluetooth LE, cunoscut de asemenea ca si Bluetooth Smart, este ultima dezvoltare in Bluetooth. Cel mai important, permite dispozitivului sa se conecteze fara a necesita prea multa putere, de aceea trebuie sa iti incarci Jawbone Up24 o data pe saptamana. Este o parte integrala a pietei de automatizare a casei si o caracteristica populara a smartwatch-urile, trackerelor de sanatate si iBeacon.

Desi Android a fost relativ tarziu in partidul Bluetooth Smart, dispozitivele cu suport Bluetooth 4.0 au fost vandute de cel putin din 2011. De aceea am fost socati sa vedem ca Fire Phone suporta Bluetooth 3.0 + EDR, mai vechi. Telefonul Fire suporta NFC, dar nu se va adresa provocarilor cu o imperchere pe distanta mai mare si eficienta a bateriei.

Ce inseamna aceasta perspectiva cumparatorilor Fire Phone ?

Ai vrea sa te abtii daca vrei sa cumperi un Fire Phone si esti interesat de tehnologia purtabila. Este adevarat ca majoritatea trackerelor fitness si smartwatch-urilor suporta Bluetooth standard, desi cu profile de baterie mai proaste, insa generatia curenta a dispozitivelor incep deja sa necesite suport Bluetooth Smart. Poti paria ca majoritatea dispozitvele din viitor vor necesita un Bluetooth avansat.

Scaparea curioasa pentru Amazon. Compania vorbeste mult despre a fi excentrica cu cumparatorii, dar cu aceasta decizie, se pare ca au trecut peste un trend foarte popular. De fapt, Fitbit Flex este unul din cele mai vandute produse Amazon din toate departamentele.

Hardware-ul pentru Fire Phone suporta Bluetooth LE. De fapt, este mentionat in FCC Aplication. In acest caz, omiterea suportului BLE ar putea fi legat foarte mult de software.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *