Temerile si grijile barbatilor in momentul inmplicarii intr-o relatie

Cand suntem la inceputul unei relatii toate lucrurile sunt absolut frumoase. Avem impresia ca totul decurge minunat si ca nimic nu poate fi mai frumos decat relatia pe care o avem. Se intampla de foarte multe ori sa ne dam seama ca lucrurile  nu sunt tocmai roz.

Orice relatie are momentele ei frumoase si momentele ei mai putin frumoase. Se intampla de foarte multe ori sa ne lasam amagiti de lucrurile frumoase care se intampla la inceputul unei relatii.

Ne-am dori cu totii sa ne gandim la viitor si sa reusim sa ne dam seama ceea ce se intampla in mintea partenerului nostru. De fapt, de foarte multe ori am dori sa stim ce se intampla in mintea partenerului nostru.

Barbatii si femeile reactioneaza diferit in dragoste. Este foarte greu sa ne dam seama care sunt lucrurile care roiesc in mintea partenerului nostru. Ei bine, trebuie sa stii ca si barbatii aau anumite ganduri la inceputul unei relatii. In cazul in care ai vrea sa stii care sunt acestea, iata cateva sfaturi:

In primul rand trebuie sa stii ca barbatii se gandesc la final inca de cand se implica intr-o relatie. Orice persoane se gandesc la final indiferent ca se intampla mai devreme sau mai tarziu. Oamenii care au trecut prin mai multe relatii au experienta esecului in relatie si traiesc mai mereu cu aceasta teama.

De asemenea, unii barbati se tem ca femeia nu este suficient de multumita de ei. Ei traiesc cu teama ca femeia isi poate gasi oricand un partener mai bun si ca se poate plictisi de relatia cu el.

In momentul in care relatia devine una oficiala nu se mai pune problema exclusivitatii in cele mai mutle cazuri. La inceput, cand partenerii abia s-au cunoscut ambii parteneri traiesc cu frica de a fi doar unul dintre cei mai multi.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *