Tipuri de decor pentru botez

Petrecerea de botez este emotia unui nou inceput, mai mult pentru parinti pentru ca cel mic nu constientizeaza ce i se intampla. Pe masura importantei ce tine de acest eveniment vine si dorinta de a decora totul, de a pune totul la punct. Decorul, ca tot vorbeam de el, trebuie sa fie in ton cu evenimentul, tematic. Iata cateva idei pentru asta:

  1. Aranjamente florare botez. Sunt o alegere sa spunem comuna pentru ca de regula florile sunt de ales. Acestea se preteaza foarte bine cand vine vorba de orice tip de eveniment si asta pentru ca pot fi sezoniere, pot fi elegante, alte ori casual. Pur si simplu in functie de caz pot fi o alegere foarte buna. Desigur, ai nevoie de combinatii de stiluri si culori potrivite. Ideal ar fi sa nu te rezumi la ideea de roz sau albastru in functie de sexul copilului.
  2. Lumanari. Sunt si ele potrivite pentru decorul botezului. Atentie insa, vei avea nevoie de lumanari potrivite si distincte pentru ca vor exista si lumanarile de botez care se pot confunda usor in aceasta poveste. Una peste alta alege lumanari cu tematica, de ce nu chiar si cele personalizate sau stilul acelor boluri mari cu lumanari care plutesc spre exemplu.
  3. Baloane. Sunt si ele o varianta, sunt destul de ieftine si te ajuta sa iti creezi un decor iesit din comun. In acest sens poti alege figurine si tot felul de decoratiuni care iti iau ochii. Desigur, acestea au riscul de a se sparge insa poti opta cel putin pentru ca un element sa fie din baloane. O arcada la intrare respectiv iesire, o suzeta imensa si asa mai departe sunt doar cateva idei.

Orice tip de decor ales este unul cu dedicatie. Parintii aleg un stil personalizat si in functie de sezon, cu asocierea ca cel mic este cel mai de pret cadou in viata. Asa ca orientarea spre o idee ce se leaga de acest lucru poate fi in egala masura o idee de luat in seama. Doar ca oricum ceea ce tine de flori reprezinta cel mai facil mod de a impaca povestea cu tematica si cu necesarul estetic. Una peste alta, lasa petrecerea de botez sa titi fie o fila din povestea vietii asa ca incununeaza totul cu succes cand vei alege un decor reprezentativ si total deosebit. Desigur, pentru asta se cere ceva efort insa se si merita in egala masura!

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *