Tipuri de oameni care trebuie sa dispara din jurul tau

In ziua de astazi este foarte greu sa iti gasesti un prieten adevarat. Exsita toate tipologiile de oameni langa care fie ca vrem sau nu, ne petrecem timpul. Exista prieteni care te urca sau care te pot cobori. Exista niste tipologii de oameni pe care ar trebui sa ii excluzi total din viata ta.

Fereste-te de barfitori! Chiar daca uneori ti se pare placut sa iti dai cu parerea despre unii oameni, atunci nu ar trebui niciodata sa te mire faptul ca oamenii cu care ii barfesti pe ceilalti te vor barfi si pe tine. In plus, in momentele in care stai cu oamenii care barfesc, risti sa fii considerat si tu un barfitor.

Evita-l pe fostul/a care iti face avansuri sexuale. Sa zicem ca ai avut o relatie, ati avut contacte sexuale si v-ati obisnuit unul cu celalalt. Probabil ca fostul partener va incerca sa te recucereasca si iti va bate apropouri sexuale, tu va trebui sa il refuzi. Incearca sa uiti trecutul si sa te bucuri de prezentul care iti poate oferi mai multe oportunitati si momente in care sa te simti fericit.

Evita oamenii pesimisti. Oamenii pesimisti din jurul tau, te pot face sa abordezi aceeasi atitudine. Nu te lasa influentat si incearca sa renunti la prietenii care nu au niciodata incredere in tine si care te asigura inca de la inceput ca vei avea parte de un oarecare esec. Ei vor reusi mereu sa imprastie energia negativa pe care o detin si iti va consuma toata energia si tot optimismul.

Evita oamenii care au tendinta de a te “salva” mereu. Mereu se gaseste o persoana care predinte ca iti poate salva viata. Chiar daca nu o fac rau intentionat, trebuie sa fii constient ca acel om incearca sa iti ghideze viata dupa propriile lui principii. Astfel, nu vei reusi niciodata sa il intelegi, dat fiind faptul ca tu ai alte principii si iti doresti altceva.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *