Tot ce vrei sa stii despre ochii caprui

Femeile nu sunt niciodata multumite de felul in care arata, iar daca sunt multumite in mare mare, mereu gasesc cate ceva ca sa schimbe. Daca au parul drept il vor cret iar daca il au cret il vor drept… ca sa nu mai spunem de kilograme: tipic femeilor, cand au forme vor sa fie slabe iar cand sunt slabe vor sa aibe forme.

Cam la fel se intampla si cu culoarea ochilor. Daca au culoarea ochilor inchisa o vor deschisa iar daca o au deschisa o vor inchisa. Pentru persoanele care au ochii caprui si si-ar fi dorit vreodata sa aiba o alta culoare a ochilor, iata cateva curiozitati:

  • In primul rand, persoanele care au ochii caprui sunt persoane pasionale care se dedica trup si suflet pentru o relatie. Dragostea lor este sincera, puternica, arzatoare… insa toate aceste lucruri nu tin foarte mult. Se pare ca persoanele care au aceasta culoare de ochi se plictisesc foarte repede de dragoste. Astfel, daca au o relatie si se dedica cu totul relatiei, nu va asteptati ca acest lucru sa se intample tot timpul.
  • Un alt lucru destul de important pe care ar trebui sa il retineti este faptul ca persoanele cu irisul maro nu pot fi suparate prea mult timp. Ele nu pot sa stea suparate pe cineva pentru ca le trece imediat. Pentru ele nu exista acest termen si le trece foarte repede. Nu trebuie sa insistati deoarece pot reactiona si urat in cazul in care sunt extrem de deranjate.
  • De asemnea, se spune ca persoanele care au ochii caprui se lasa foarte usor dominati. Se spune ca aceste persoane accepta sa fie conduse si chiar le place sa fie manipulate in schimbul rasfatului. Acestor persoane le place sa fie dominate in schimbul indeplinirii poftelor si rasfatului. De asemenea, observa foarte usor care sunt persoanele care incearca sa le ia peste picior asa ca nu va recomandam sa exagerati cu manipularea.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *