Totul depre relatiile distanta

In ziua de astazi tot mai multe relatii de dragoste fie se infiripa, fie se mentin la distanta. Cel putin o data, unul dintre noi a trait o relatie de acest gen cu cineva la care a tinut. Pe cat ar suna de bine vorba ca distanta dintre doua persoane le apropie mai mult, tocmai datorita duratei mari de timp in care nu se vad, pe atat de urat si adevarat suna zicala “Ochii care nu  vad se uita”.

Treptele unei relatii la distanta

Ne cunoastem, ne apropiem, ne indragostim, dar apoi ajungem sa ne indepartam  la propriu din cauza locurilor de munca diferite, a preocuparior diferite, din cauza ca de multe ori nu lasam de la noi, si astfel ajungem sa pierdem pe cel care odata ne-a fost foarte drag si alaturi de care am crezut ca vom ramane intreaga viata.

O solutie in acest sens ar fi ca ambii parteneri sa urmeze acelasi drum, acelasi loc, aceeasi tara, sa aiba planuri de viitor oarecum asemanatoare ca mai apoi totul sa decurga si mai bine. Insa atunci cand doi insi care se plac si decid ca viitorul lor impreuna suna bine, dar fiecare o ia pe alte cai, majoritatea timpului petrecand-o departe unul de celalalt, atunci nimic nu va mai fi ca in visele lor dintai.

Cel mai bine este sa se stie de la bun inceput ceea ce vrea fiecare si apoi partenerii a se includa unul pe celalalt, treptat, in viata celuilalt, asta insemnand o buna cunoastere atat a propriilor dorinte  cat si a dorintelor celuilalt.

Relatiile la distanta pot fi o adevarata provocare la inceput, un fel de test inainte de a se trece la un pas si mai mare, o incercare in ceea ce priveste fidelitatea, rabdarea, respectul, sprijinul emotional. Daca toate aceste incercari se trec cu brio, atunci poti spune ca relatia voastra este una durabila, fiecare dintre voi find cel putin pregatit pentru a trece mai departe.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *