Totul despre femei

Barbatii in general nu pot intelege o femeie. Si daca au impresia ca o inteleg doar au impresia. Fie sunt prea alintate sau incapatanate ele mereu dau dureri de cap barbatilor. Totusi, la un moment dat orice femeie poate sa fie impresionata, indiferent cat de greu ar parea acest lucru. De exemplu, e-ring pune la dispozitie bijuterii de orice fel, perfecte pentru orice femeie si pentru orice preferinte.

Totusi, o femeie trebuie sa fie cunoscuta atat la interior cat si la exterior. Sa nu uitam ca pe langa asectul fizic este foarte importanta si partea interioara. In continuare vei afla cateva lucruri despre femei pentru a le cunoaste mai bine si pentru a deslusi anumite trairi sau reactii. Asadar, iata principalele lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre o femeie si care te vor ajuta sa ii interpretezi gesturile:

In primul rand trebuie sa stii ca femeilor nu le plac deloc exploziile. Am tinde sa credem ca doamnelor si domnisoarelor le plac lucrurile iesite din comun, insa nu este deloc sa. Chiar daca vorbim despre arta sau despre viata, femeilor nu le plac lucrurile explozive sau iesite din comun. Ele pot fi impresionate mult mai tare de un gest mic si aparent nesemnificativ, spre deosebire un gest de prost gust si nepotrivit.

Daca ajungi sa iubesti o femei treci peste toate lucrurile alaturi de ea. De regula, femeia este cea care se apropie si care reuseste sa intretina echilibrul unei relatii. Sufletul unei femei poate ascunde foarte multe lucruri si emotii. In primul rand trebuie sa stii ca sentimentele unei femei nu vor fi niciodata pe jumatate. Ea cand iubeste o face din tot sufletul.

De asemenea vei observa ca o femeie ori te iubeste ori te ignora. Nu exista si si la ea. Sa nu mai vorbim de faptul ori te iarta ori te uraste intens. Daca ajungi sa ii gresesti unei femei foarte mult vei vedea in ea o ura intensa. Si nici o sansa sa o indupleci cu una cu doua. Clar trebuie sa muncesti pentru a o castiga inapoi.

De asemenea vei observa ca ori iti spune ce gandeste direct in fata ori va ascunde totul asa cum stie ea mai bine.  Este bine sa ii respecti decizia indiferent de situatie daca nu vrei ca ea sa rabufneasca.

Femeia cand cere ceva, atunci este dispusa sa ofere totul. Nu te mira ca poate sa lase si parinti, si job si facultate pentru tine. Asa e femeia cand iubeste, nu se uita in spate.

Daca nu ai de gand sa o iubesti mai bine pleci din viata ei. La un moment dat va observa si nu va totul prea roz. Si inima unei femei nu ai sa o poti cumpara niciodata cu bani. Nu exista asa ceva. Mai degraba o multumeste un zambet, o imbratisare, un zambet. Si daca o femeie te iarta, asteapta-te sa se razbune cat mai curand. Ele planifica aceste momente incet cu incet pana iti dau lovitura sub centura asa cum se spune.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *