Totul despre lamai

Lamaile au fost folosite inca din antichitate de catre egipteni pentru a se feri de toate formele de otravire la care erau predispusi. Cercetatorii au studiat efectele acestor citrice si admit faptul ca acest lucru este adevarat. Insa, pe langa efectele populare, pe care cu totii le cunoastem, lamaile au si efecte nebanuite. Iata cateva dintre ele:

Chiar daca va vine greu sa credeti, lamaile calmeaza anxietate, indeparteaza starea de oboseala, agitatie, ameteala, nervozitate si tensiuni. Secretul consta in inhalarea uleiului de lamaie care are rolul de a creste puterea de concentrare si de a tine minte in continua activitate.

Lamaia poate fi folosita si ca odorizant de camera la birouri pentru a spori puterea de concentrare a angajatilor. In cazul in care o persoana se simte tensionata si nu se poate relaxa, trebuie sa puna inhaleze un tampon imbibat u ulei de lamaie.

Lamaile are numeroase prorpeitati antibacteriene si antivirale care accelereaza procesele de vindecare a aftelor. Fiecare dintre noi a patit, macar o data sa ii apara afte pe limba, incomode si chiar dureroase. Pentru a reusi sa scapam de ele avem nevoie de suc de la o lamaie combinat cu apa calda. Se clateste gura cu aceasta solutie de trei ori pe zi. Este posibil ca in timpul contactului aftelor cu zeama de lamaie sa va confruntati cu o senzatie de arsura, normala deoarece lamaia actioneaza impotriva bacteriilor.

Febra, poate fi de asemenea, invinsa cu ajutorul consumului de lamai. Se consuma o cana de suc de lamaie cu apa fierbinte si miere. Se bea aceasta compozitie o data la 2 ore pana cand febra scade.

Bataturile vor disparea in cazul in care vom folosi lamaie. Se aplica o felie groasa peste bataturi, se impacheteaza si se strange zona. Se lasa asa peste noapte . Este necesar sa fiti foarte atenti deoarece lamaia aplicata in locuri in care nu era nevoie va provoca arsuri.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *