Totul despre testosteron

Barbat

BarbatDesi doctorii au pledat deschis testosteronul sau terapia prin hormon de testosteron atat pentru barbati, cat si pentru femei care sufera din cauza deficientelor, multi dintre noi suntem prea timizi sau prea fricosi sa optam pentru ele. Acest lucru ar putea sa fie asociat cu presa negativa a ceea ce se spune despre hormonul testosteron, dar putem depinde de tabloide in zilele noastre?

Desi testosteronul este de multe ori asociat cu masculinitatea, nu multi stiu ca este de asemenea un hormon important pentru femei. De fapt, o femeie tanara sanatoasa produce aproape 300 micrograme de testosteron pe zi.

Testosteronul este o mare stire in zilele noastre. Pastrand la o parte faptul ca este cel ma important hormon secretat de corpul uman, ajunge intotdeauna pe copertele tabloidelor pentru motive gresite. Multumita scandalurilor din cauza dopingului din sporturi, hormonul testosteron este acum considerat un hormon interzis.

Ceea ce face cu adevarat testosteronul este sa ajute corpul sa produca proteine esentiale care ajuta la realizarea anumitor functii importante al corpului. La adulti, este esential pentru functiile sexuale normale, producerea sanatoasa a spermatozoidului si dezvoltarea muschilor. Noi probe sugereaza de asemenea ca testosteronul este extrem de important pentru a pastra diabetul si bolile cardiovasculare in control. De asemenea cu aceste nivele mari de testosteron, tindem sa traim mai mult si sa fim mai fericiti ca ceilalti. Asa ca de ce toata lumea este speriata si confuza in legatura cu testosteronul?

Mit : Suplimentele cu testosteron sunt considerate a fi pastile ilegale. Este complet legal sa iei suplimente de testosteron cu prescrierea unui medic.

Mit 2 : Testosteronul este un steroid si este periculos.

Da, testosteronul este un steroid, dar nu este periculos in modul in care presa vrea sa-l faca sa apara. Cuvantul “steroid” defineste un compus organic lipsolubil care are in compozitia sa 17 carboni de atom, structurati in patru inele distincte.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *