Traduceri autorizate si specializate

academiadetraduceri.ro

Fiecaruia dintre noi cred ca i s-a intamplat sa aiba nevoie, macar o data in viata, de anumite texte traduse. Si asta inseamna nu orice fel de traduceri, facute cu Google Translate sau dupa cunostintele avute despre o anumita limba, ci traduceri de calitate, traduceri autorizate si chiar legalizate.

Ceea ce nu am inteles niciodata este de ce nu sunt facute ca si un standard anumite documente oficiale. La fel cum este si cartea de identitate, in care fiecare categorie si element este descris si in engleza si franceza – limbi de circulatie internationala. Intr-adevar poate ca ar fi destul de greu sa se includa o insiruire completa in mai multe limbi a elementelor scrise, totusi s-ar putea simplifica situatia cumva.

M-am vazut in moment dat pus in situatia de a avea nevoie de o traducere italiana romana. Era vorba despre documentele de provenienta ale masinii pe care mi-am cumparat-o din Italia. Documentele trebuiau traduse si legalizate si asta intr-un timp destul de scurt, pentru ca eram limitat de timp si trebuia sa inmatriculez masina pentru a putea pleca inapoi in strainantate.

Era dupa-amiaza, aproape de ora 17, iar a doua zi trebuia sa ma prezint cu dosarul complet la serviciul de inmatriculari. Nu mai aveam absolut nici o sansa sa rezolv cu traducerea actelor italiene in romana – toate birourile de traduceri care colaborau si cu notari pentru legalizare inchideau la acea ora. Asa ca am cautat o solutie online si am gasit academiadetraduceri.ro.

Chiar pe site am vazut ca exista solutie pentru orice problema si cum era destul de urgent am trimis un email cu documentele de tradus scanate si apoi am sunat. Foarte prompti, cei de la academia de traduceri s-au interesat despre timpul in care aveam nevoie de traduceri, pentru ca la documente oficiale exista de obicei o astfel de cerinta. Fara nici o problema, am primit certificatul de inmatriculare al masinii si contractul de vanzare-cumparare traduse si legalizate in timp util, adica in aceeasi zi, atat in format electronic, scanate, cat si pe suport de hartie. Nu pot sa spun altceva decat ca asta inseamna sa fii profesionist si recomand oricui serviciile oferite de academiadetraduceri.ro pentru orice situatie asemanatoare celei in care m-am aflat sau oricare alta in care este nevoie de traduceri. Colaboreaza cu o echipa foarte mare de traducatori autorizati din Romania si din lume, iar promptitudinea si calitatea ii recomanda.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *