Trendul anului in materie de chating

aplicatii populare

Chatingul a fost mereu un subiect de interes pentru pasionatii de tehnologie si de comunicare in mediul online. Fiecare mesagerie instant ne ajuta de fiecare data sa ne conectam cu prietenii, rudele si cu angajatorii atunci cand ne aflam departe unii de ceilalti si avem nevoie sa aflam sau sa transmitem anumite lucruri unii catre ceilalti. Printre trendurile in chating din acest an se numera si urmatoarele aplicatii pentru comunicarea online.

LINE

LINE  este o aplicatie de mesagerie instant care este disponibila pentru smartphone-uri, tablete si calculatoare. Este disponibila pentru telefoanele si calculatoarele cu sistem de operare Android, iOS, BlackBerry, Windows si Mac. Exista asemenea optiuni cu ajutorul carora poti trimite mesaje catre anumite persoane sau chiar in cadrul a mai multor grupuri (pana la 200 de oameni).

Trasaturile acestei aplicatii de chating tin, inafara faptului ca este posibila impartasirea de fisiere video si foto, de apelarea gratis video si audio. Aceasta aplicatie permite fiecarui user o pagina de timeline/homepage pe care sa posteze userul, sa dea like-uri si sa comenteze. O alta trasatura este aceea ca poti sa inregistrezi un video stop motion si sa adaugi muzica atunci cand iti doresti. De asemenea, dispune de abilitatea de a posta stickere sau emoticoane, unele dintre care trebuie sa fie cumparate pentru a fi folosite.

Viber

Viber este o alta aplicatie populara grozava pentru acest an si care dispune cam de aceleasi trasaturi ca si in cazul celorlalte aplicatii de mesagerie instant. Este disponibila pentru Mac, Android, Symbian, Windows Phone, Microsoft Windows si iOS. Trebuie sa fie instalata pe un telefon pentru ca sa poata functiona dupa aceea si de pe un calculator.

Permite sharuirea normala de video, poze si alte tipuri de mesaje. Apelurile  de voce si video sunt de asemenea disponibile. Cea mai importanta trasatura este “Viber Out”, care ajuta la apelarea unui alt mobil sau a unei linii din afara.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *