Tu stii ce folosesti?

Multe din produsele din zilele noastre chipurile care sunt menite sa ne usureze munca sunt de fapt cancerigene. Cu dorinta sau nevoia de a rezolva ceva facem un compromis pentru sanatate. Si totusi avem nevoie de ele.

  1. Camasile moderne. Am ajuns si in punctul in care camasile nu se mai sifoneaza, o idee pe cat de practica pe atat de daunatoare. Secretul consta in substante chimice cu care sunt tratate astfel de articole de imbracaminte, cele care prezinta risc de cancer si boli ale aparatului respirator. Fie revii la vechea metoda de calcat fie speli camasile mai bine si nu le porti direct pe piele.
  2. Produsele din unica folosinta. Sunt practice de asemenea insa contin stiren care poate chiar sa si modifice ADN-ul. Pe cat sunt de populare acestea sunt daunatoare pe termen lung si mai cu seama avertizarea specialistilor tine de evitarea mancarurilor calde in vesela de unica folosinta.
  3. Deodorantele. Acele mici sau mari spray-uri care pentru moment aduc un miros mult mai placut. O forma rapida de a aduce o prospetime incaperii insa in egala masura o forma atat de facila de a atenta la starea de sanatate. Pentru ca aceste deodorante contin substante chimice in totalitate recomandat este mai degraba sa aerisesti decat sa optezi pentru astfel de izuri.
  4. Naftalina. Suna din vremea bunicii insa aceasta inca se foloseste pentru a actiona impotriva moliilor. Pune un egal langa aceasta cu otrava caci nu face nimic bun pentru sanatate, ci din contra, are potential cancerigen. Exista si solutii naturale pentru molii.
  5. Popcorn-ul. Da, cu potential cancerigen si ele se incadreaza in lista de alimente arse pe care le consumam frecvent. Astfel de produse au fost adesea asociate cu diverse forme de cancer.
  6. Carnea pe gratar. De fapt mezelurile nu sunt indicate, carnea afumata si cea facuta pe gratar. Facuta la temperaturi mari carnea absoarbe substantele chimice din gratar, din fumul carbunilor, de aceea se recomanda o fierbere in prealabil.

Avem sau nu nevoie de astfel de produse?

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *