Unde iti poti organiza nunta

Mai degraba niste idei originale si mai putin accesibile pentru toti invitatii de la nunta, si mai mult niste idei pentru cadrul in care vor avea loc sedintele foto pentru nasi si miri, urmatoarele locatii sunt foarte speciale si inedite.

Cu siguranta ca nu vei intalni prea multa lume care sa faca poze de nunta sub apa, in balonul cu aer cald sau la acvariu, insa aceste locatii sunt speciale in sinea lor si mai putin accesibile pentru toata lumea, asadar veti putea fi clasati drept niste miri geniali si originali ce vor sa iasa din tipare si sa se simta la fel ca in viata de zi cu zi si la nunta lor, pasiunile comune caracterizand intreaga desfasurare a fericitului eveniment.

Nunta sub apa sau mai bine zis sedinta foto sau filmarea mirilor sub apa este o idee perfecta pentru o tanara pereche de soti pasionati de scuba-diving si de inot.

Binenteles ca tinutele de nunta va vor ingreuna situatia si nu va vor conferi prea mult confort pe tot decursul sedintei, insa daca stiti cu adevarat ce vreti iar echipa tehnica de filmat si fotografiat este in sincron cu voi, atunci de ce sa nu incercati si asa ceva, mai ales in cadrul unui asemenea eveniment deosebit din viata voastra.

Nunta la acvariu este iarasi o idee super pentru desfasurarea in intregime a unei nunti cu adevarat speciale, pentru ca de data aceasta intreaga lista de invitati se va putea bucura de desfasurarea tuturor lucrurilor asa cum se cuvine.

Pe cat de tare va fi impactul si surpriza acestora, la fel de speciala va fi si atmosfera si privelistea oferita de catre interiorul unui acvariu imens, in care decorul va fi constituit in mare de vietuitoare marine care va vor incanta si va vor crea atmosfera de altfel pe care de altfel v-o doreati pentru nunta voastra de vis.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *